heyttt beeeee kalemle çizer gibi çiziyom endeksi ühühühühühüh buradan 83000e gidecek orada ben flatos olacam
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Long devam long.
Tekrar 85000 e bekliyorum.
Haftasonunada long.
Herkeze iyi tatiller.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Dow yeşil dax yeşil,zirvedeler..Biz haftayı en düşükten kapatıyoruz tepkisiz...
kar güzel...haftasonu riski alınabilir...4500 puan gap yapacak hali yokya...üstelik dow düşmeden biz geldik buralara...bir de dow graşarsa ne olur artık.....diyerek..haftasonuna şort..mozaik değil ula mermer şort.............iki risk; dow un çok fantastik bir yükseliş yapması vey akredi notumuzun artması...e bunlarda artık ne kadar olasılık........
GRAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BANGA mühim
astatin patron rakılar 2.5 milyar dolara satılacak haberleri geziyiii üwwwwwwwwwwwwwwwwww
joni walker new raki![]()
iyi tatiller dilerim herkese
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
memügeyt,
Efe ye fason rakı ürettireceğim...markası GRAŞKA olacak...
valla bugünde yine bizim balıkçıya kol gibi tekir gelmiş...kilosunu 7 den verdi.. aldım az önce kuzucukları, varya tiril tiril, eti bükülmiyi..sabaha karşı tutulmuş, buzlu suda beklemiş.....çıkmaz her zaman böylesi....mmmmmmmmm...
BANGA mühim
tahminim gece dow feci graşacak...ptesi açılış tahminim 79xxx
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri