selçuklu hocam vallaha sabırlı olmayı öğrenmem lazım şuan nakit bekliyom imf haberi çıkana kadar beklemeye devamsizleri izlemek zevkli oluyor lo çok şey öğreniyom sayenizde
selçuklu hocam vallaha sabırlı olmayı öğrenmem lazım şuan nakit bekliyom imf haberi çıkana kadar beklemeye devamsizleri izlemek zevkli oluyor lo çok şey öğreniyom sayenizde
Kisa devam, stoploss`u 70075`e cektim...
Nerede kaldi bu IMF bu arada arkadaslar, hani gelecekti?
patron sıkıntı büyüyor yalnız..bende az önce müsterih olmuştum malum nednele ama, DAX ı alırlarken böyle atraksiyonlar yapması hafif sıkıntı yarattı
BANGA mühim
Sazan SW börtföy'ü full longladı. 700 puanlık yukarı hareket için beklemeye başladı. (Umut ediyor, Not : Umut fakirin ekmeğidir)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şşşş asti, taste ne lo?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
[QUOTE=selçuklu;185973]hayırlısı olsun patron vobda disiplinli olan kzanır ... bol kazançlar inşallah
disiplinde lastik gibi bi kavram nereye çeksen oraya gidiyo.sisteme full uyim diyosun karı realize ediceğin yer aslında sana kalıyo.yoksa aynen geri dönüp stop ettirme olasılığı var.full uymasan histem sistemi hiçbi zaman geçemiyo.sisteme full uyduğun zaman yine, zararlı işlemleri karlardan fazla olduğu için uymak zor oluyo ay sonunda para bazında kar yaptırsada sana.hem sistem hem histem beraber uyguladığın zamanda olmuyo o zaten disiplinin içine bile girmiyo.yani disiplin derken ne yapmak lazım diye bir soru sordum gitti valla hadi bakalım![]()
patron sende iyi bir bilanço varsa açıklasana yaw..sizin şirketinki de olur
BANGA mühim
200 dne takviye long 3/5 long oldum
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri