bu şarkıyı SAZAN a armağan ediyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=7RJ0LT1vYHU
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
tekrar gol olur 3-0 olur
BANGA mühim
dünkü kapanış sonrası bugün için fdji +8/10 puan iken biz +1000 yapacağız dense kimse inanmazdı belkide...piyasa nasıl işine gelirse öyle bakıyor diğer piyasalara,olaylara v.s.akşam bol bol israil gerginliği pompalandı haber sitelerinde şurda burda.hani şu ctsi bahsettiğim gürültü,kirlilik olayı bu.bu haberleri okuyan adamlar panikleyip malı teslim ediyor üçüne beşine bakmadan...gerisi PALA nın insafına kalıyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
*MORGAN STANLEY/MACK, "ŞİRKETLER ÇOK FAZLA KALDIRAÇ KULLANDI, ÇOK FAZLA RİSK ALDI"
*MORGAN STANLEY/MACK, "ŞİRKETLER ÇOK FAZLA KALDIRAÇ KULLANDI, ÇOK FAZLA RİSK ALDI"
euehueh dayılar ortam hazırlıyo sankı...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
69100`den kapandim
Sn Astatin EUR/USD de sizin ind. göre MS de 1.4564 den 1 bar önce sat verdi.
Ben işlem yapmıyorum sadece aklıma geldiğinde bakıyorum.
Al-Sat tavsiyesi veya Yatırım danışmanlığı değildir.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri