Bu defa altın gümşü sürüklüyor sanki ,altın rekor yenilerse gümüşte yeniler inşallah!
Bu defa altın gümşü sürüklüyor sanki ,altın rekor yenilerse gümüşte yeniler inşallah!
Sn jelibon çok teşşkür ederim..başınızı baya ağrıttım ama..üstteki sayım kafamı karıştırdı ama üsttek A sayımını alltaki sayımla birleşirince daha doğrusu resme alt alta bakınca zihnim biraz netleşti..eğer sayımınız doğruysa sapka çıkartır önünüzde eğiliriz ..hakkınızı helal edin..sizi zevkle iziliyoruz...
![]()
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ne dedik burada taa perşembeden,
cuma pazartesi kapitilasyon olur, ayu biter.
Beklenildiği gibi future çoştu, ancak piyasa çoşamadı artıdan eksi yaptı.
ne dedik perşembe?
Pazartesi herkes alırken, Jelibon long kaarı alır shorta geçer.
Şimdi bakalım kısa vademi kalacak?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
son 3 kapanış
1360
1363
1361
Sert hareket yakın, yön bilmem.
3 gündür kapanış bazında değişiklik yok.
1372 direnç oldu, future yalandı.
Kısa vadeli düzeltme orta vade için elbet alım fırsatı olacaktır.
Jelibon.
Çok Uzman
Unutulmasın 19 mayısa kadar bu piyasalarda sorun olamaz.
Tüm çekilmeler alım fırsatıdır.
Vix bb üst banta değdiği an bütün shortlar longa reverse olmalıdır.
Jelibon.
Short tut devam ama kesinlikle 69800 üstü ayunun stopudur.
Pozisyon kaarlı başlayınca herşey daha kolay olur.
Sonuçta ana yöne ters bir pozisyon olduğu için stopa kesin uyulmalıdır.
Henüz yurtdışının ana tarihine gün olarak süre olması ayu için tedirginlik sebebidir.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri