cümleten hayırlı akşamlar !
cümleten hayırlı akşamlar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Son anda geldim, cok ortada bir kapanis oldu sanirim...
Günlük graflarda bir yükselen kama var sanki, bugün alt bandin altina geldi, ama son anda üstünde kapadi. Yani daha kiramadik... (68227...)
Saatliklerde de iyi calisan bir asagi kanal var, üst band 691xx`lerde... Hangisini gecerse ona göre pozisyon acacagim...
Iyi aksamlar herkese...
Çözde al.....
http://www.turkudinle.org/21464/Dudu...un/cozdal.html
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
usd tl 1.439 teknik kritik rakam altına en ufak bir kayma teknik olarak uzun vade düşüş trendinin ilk işaretini oluşturur.
gbp/usd şort.
herkese iyi akşamlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
way**..gün içi +900 puana ulaşmıştım..sonra histemle yediğim naneden giren v..s ile +400 ile kapattım..bereket versin..geceyede aylardır ilk kez long....ama 1/5...kesin -1000 gap olur **
Herkese iyi akşamlar
BANGA mühim
Eurusd`de de 1,456`lar izlenmeli bence...
Indikatörlerün cogu pozitif, 1,456`yi gecerse saatlikte olusturdugu düsen kanali kiracak...
buda numunelik sayıda geceye long kalan arkadaşlar için motivasyon grafları
selçuklu patron..moral olsun diye sistem grafları PU lar falan yapıştırıyorum ama histem pis satta kapadı..iyi ayıydık biz be abi..yarın 1000 gap falan yersek çok ayıp olur bence...
BANGA mühim
11. gün cort devam....
seçim anketin eoy verelim ağalar
http://www.voborsa.com/forum/secim-anketi-t5333p2.html
partinizi destekleyin geri kalmasın
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri