Parti kapatma ile ilgili kanun teklifi 327 oyla KABUL EDİLMEMİŞ..
En az 3 HİSSE...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
garanti kalktı vob tınlamadı hayırdır inşallah,bir oyun var ya bu işte yarına belli olur artık
paşam, anlamı sonradan yüklemeleri benim için bişey ifade etmez. ben teknik çalışırım.
her bi halt yükselirken bizim piyasadaki düşüş iç dinamik kaynaklıdır. onun mahiyetine bakarım. mahiyeti mühim değilse, geçiniz pelanın dökme bahanesidir derim...
mühimse, ki bizim güzide vob'umuzda mühim iç dinamikleri ne kadar taktıkları bellidir, o zaman dünya piyasalarından ayrı olarak VOB grafiklerine bakarım.
en son VOB grafiğini ne zaman açıp çizgi çektim hatırlamıyorum bile...yakın geçmiş yorumlarımdan (yakından kastım minimum 6 aydır) 1 tanesini bile VOB grafiği ile yapmadım.
varın hesap edin.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
oğuzhan abey, fdow 10,989 en mühim noktadır.
şu an için üzerine attığı için kritik seviye 11,036'dır.
üstünde tutunursa, ilk nokta 11,102ye gider.
altına kayarsa, 10,989a çekilir. altına geçerse, facia gelir...ilk nokta 10,898'dir.
ben bugün o faciaya izin vereceklerini düşünmüyorum. olsa olsa yine çeker 10,989'da kapatırlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri