abi hoşgeldin sefa geldin gelmesine de benim yazımı niye alıntı yaptın? sanki ben seni iğnelemişm gibi...bu düşüncelerimi yazarken ne sen ne de blogun aklımın ucundan dahi geçmedi...
ben senin bloguna birkaç kez girdim.hatta bir girişimde de elemanın teki buradaki SEYYAH nickimle senin bloguna üye olmuş.buradakilere söyledim o kişi kesinlikle ben değilim diye.
vallahi kusura bakma çok çirkin kaçmış.şunuda ekliym eğer seni falan iğnelediğimi düşünerek yazdınsa yukaıdaki yazıyı.günahımı alıyorsun.hakkımı helal etmem sana bunuda bilesin!
aklımın ne kıyısından ne köşesinden geçtin ben yukarıdaki düşüncelerimi yazarken.
bir derdin varsa onu blogunda yazan gençlere söyle...ben ne senin bloguna üye oldum,ne de yazdım....
bloguna topu topu 3-5 kez girmişimdir fazla değil.ama ne üye oldum ne de başka bişey.
çok çirkin olmuş!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
asti ROC nasıl bir indikatör sence? hiç inceledin mi?
- - - -
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
vadeli garafa bakarak söylüyorum 5.v.i 56.750/65.150 yani 8.400 puan...
5.v.ii 62.125 ten başlıyor bunun üzerine 8.400*1,618 koyun aşağı yukarı 75.000 lerde 5.v.iii biter...sonra 5.v.iv ve 5.v.v...80/85 arası bir yerelere gidebilir...
bunlar bizim işimize yaramaz...burası VOB...5 dk da değişir buranın havası...bugün 80/85 derken yarın döner 50.000 deriz
zaten dediğim gibi atı alan üsküdarı geçti...dalganın en heybetli kısmı geride kaldı bitti...paranın vurulacağı kısım 6 MART 2009 ile 23 EKİM 2009 arası idi...buradan sonrası çokta önemli değil...bir tarafta katedilen 40.000 puanlık bir yol var diğer tarafta da BELKİ gidilecek 10/15 bin puan...o da BELKİ...
kısa-orta vade için konuşuyorum...UZUN vadede hepimiz ölüyüz![]()
- - - -
MTX in syst.tester hızı çok iyi 3072 olasılığı 15 dk da test etti.MS hala test ediyor ve %8 ini 3 saatte ancak yapabildi...
- - - -
abi net alemi böle klavye başındakilerin samimiyetini ölçemiyorz malesef, her şey güzel giderken insanlara faydalı olmaya çalışan üstadalara sırf gıcıklına biri çıkıp öle bi laf ederki insanın tövbe edesi gelir.... net alemi bu dipsiz kuyu ama bide şöle düşümek lazım sizin ve daha nice üstadların , abilerin katkılarından yararlananların hayır duasını aldınız, bi allah razı olsun lafı bile bazen bi çok kırgınlığı alır, siz yinede sizin hakkınızda böle düşünenlerin var olduklarıı bilin......
Saygılar..
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri