Sevgili Kitaro
Ne yaparsın palayı alt etmek için iki göz yetmiyor.Üçüncü göz yetecekmi zaman gösterecek.
Senin nikin bana sevgili kutero yu hatırlatıyor.Yıllardır çeşitli niklerle çok dostumuz oldu.Bir çoğunuzla çeşitli forumlarda beraber olduk ama farklı isimlerkullandık.Karlmarx'tan,casaubon'a,kuzu'dan, kuteroya,catedral'den,halojen'e,boz ayıya nice değerli dostlarımız oldu.Hepsinden çok şey öğrendik ama borsa bir derya öğrenmekle bitmiyor.Sizlerden de çok şey öğreniyorum, sevgili Saraylı,Selçuklu,İndragandi ,Hpy,Kennym, A.Kaya,abka ,AMON RA,TÜRKOĞLU ve ismini sayamadığım çok değerli arkadaşlarımın hepsine emekleri için sonsuz teşekkürler.
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR,
YAZDIKLARIM SOHBET AMAÇLIDIR,YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
ultra mega şortladım şelale kapıda
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Yaw 3 gündür evdeyim, demiştim iş güç olmadan ne biçim trader ederim ama, sistemin getirisine takacam falan.. Yalan oldu hepsi... 3 günde toplam 2 poz açtım, bir long bir de short, sonuncusu da hala açık...
Overtrading belasını yenmişim demek ki... Piyasada fazla gıpraşanı çarparlar, az poz, öz poz... Bunu tam olarak anlamışım artık demek ki...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
77000 stop loss
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
göstergeler der ki, data iyi gelecek.
al, sat, tut, hopla, zıpla, yüklen, halay çek, tabanı yanmış kibin kaç, saldır, bezelyenin suyu bitmiş, üzerine biraz su ekle tavsiyesi değildir.
zaten VOB'da poz açıp kapatmak için tavsiye alacak adamın aklına şaşarım!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Son dalgayı kaçırdık 77600 e kilitlenmiştim.Long devam.bana göre sıkıntı yok şimdilik.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri