ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kuzu benim...sen öbür forumdada bana çok bulaştın...hissenette...
burada topiklerim var...git onları oku....
65 000 den...57 000 e olan düşüşte...1 koyup kaç yaptıgımı gör....
ve bayramdan önce...arife günü düşüş bitti deyip...57 800 lerden long olanda bitek bendim bunu foruma yazan...ve fur-kac a basladım dedim...
benim oyunlarım...dalgalaradır...düşen dalgalara...
şimdide bi topik actım...gene düşen dalgaya oynuyacagım...yüzde 25...
borsada...delikanlılar harman oluyor adı....
zararlarımı yazdıgında...yanında karlarımıda yazarsan...bana saldırmana izin veririm....
yoksa üstünden buldozer gibi gecerim....ona göre...
bazen bir kaşık, sadece bir kaşıktır.
der iz spuuuun.
hele şu 68.900 aşağı bi geçilsin.
sen bak bakalım ortalıktaki ayu bolluğuna. nesli tükenmişlikten nasıl bu kadar çoğaldığına şaşacak millet.
ondan 3 gün sonra somon nesli tükenmezse iyidir.
ama yine de daima bir B planı bulundurmalı. hatta C. ve hatta S.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
-şş hüsnü
-efendim cemil.
-dediğin çıktı lem, credit suisse kafa alıcı
-ben sana demedim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
11-12 martda,yine garanti yatırım en diplerden agresif alış yapmıştı...28.500 den 30.000 e kadar...zaten orası endip olarak kaldı...
acaba bu sefer tersi mi oldu..tepe bu mu...
hatta ımf ile ilgili müşterilerine e-mail yollamıştı.. spekulasyon falan diye konuşmuştuk..
dediğim gibi grafta görülen kırmız yatay çizgi kırılan direnç çizgisi, bu araba sileceği gibi araya dalıp ki bunu 125 ve altında yapıyor, iknci bir olayada bnu yapsa dahi ağa yeni dir ve des arasında ince çalışmalar yapabilir, bu durumda beklentiye güvenerek gün düşüğüne yakın yerden long olmak daha iyi sonuç üretir,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri