sn.DEVİR'i tanıyanlar vardır vahşi batı forumundan...onun sayımına göre aslında şu an yapılan yeni yüksekler düzeltmenin parçası...bir genişleyen yassı kalıba ait b dalgası içindeyiz bu bitince aşağı ya bir ED ya bir İTKİ gelecek...ben itki olasılığını çizdim...yani aşağı temiz bir 5 dalga iniş.idealde b dalgası bitince gelecek olan düşüş kırmızı a dalgasını aşağı delip geçmeli...
şindik XU30 da bakarsak yukarıda 2 hedef çıkıyor bir kırmızı b dalgasının kendi içsel dalglaları arasındaki ilişkiye göre en yakın hedef a=c hedefi ki bu tam olarak 69.682 seviyedir XU30 da...
diğeride kırmızı b dalgası kırmızı a dalgasının 1,618 katı gider bu da 72.200 dür...yine XU30 rakamıdır bu...
daha öteye giderse valla bilemiyorum...bunlar kuduz itten beterler artık yorum yapmaya korkar olduk arkadaş...
ve bu senaryo doğru ise c dalgası için düşüşün ardından XU30 90/100.000 lere gider...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
iyi çocuk olursan isteriz
Amma geyik yapmışsınız gidip bir film izleyin, borsa borsa nereye kadar... Ben Sunshine ı izledim biraz önce Danny Boyle yine döktürmüş...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
2009 Şubat vade 30xxx seviyelerinde işlem görerek kapanmıştıaradan bir yıl geçti veee 2010 Şubat vade şimdiden oldu 70000..
2009 Şubat vade bitti çıkış başladı diyin siz bu çıkışa, oralardan buralara sayarsak, şu anda 5. dalga içinde olduğumuz görülür, vede buna göre sanırım 3. ün tepesini aşağıya kırmadanda düşmez bu piyasa, o bile geçen seneydi ve çok aşağılarda kaldı
Bence 5. dalgada dirence kadar çıkışı göze kestirmeli..
Peki bu çıkış nasıl olur?
Bence bu çıkış haberlerle ittire kaktıra olur, öyle bu hafta habersiz tebersiz gıdım gıdım almakla ulaşılmaz, not artırımı da IMF haberi de kullanılır diyorum.
Şimdi buradan aşağıya dönecek olursa stop seviyem 68000 e yükseldi...bu saatten sonra portföyü az kazanca mahkum etmenin yolu olan al sattan ziyade, longlarla arkaya yaslan taktiği uygulamak daha mantıklı geliyor bana, stop olacaksamda en azından flat kalmaz aunı anda shorta geçerim... Cuma günleri olduğu gibi bugünde tepelerde yatay bir gün olabilirde...saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bugünlerde deliyurek eski bölümleri izliyorum ya, kuşçudan evlilikle ilgili sözler vereyim
- Evlilik yazı tura atmaya benzer. Yazı gelirse kadın kazanır, tura gelirse erkek kaybeder
- Evlilik kazadır, sakınmak lazım... Ama insan ne kadar sakınırsa sakınsın gözüne çöp batarmış...![]()
Voltaire
FB 43 sayı fark yemiş
http://fanatik.ekolay.net/Sienada-ut..._28_159295.htm
Voltaire
Hulem, dün gece kulaklarım çın çın çınladı. Kim andıysa.!
Sazan 3 sistemden 2'inde long, 1'inde flat, SW börtföyde 69.750 short, UV'de ise ne sen sor ne ben söyleyeyimmaliyetle short olarak güne başlıyor. Yükseliş tamam mı devam mı kararı için,
Vob'da 70 , Xu100'de ise 55.110 seviyesini gözleecek.
Şu anki pozisyonlar itibariyle, Long kontratlar = Short kontratlar. (Tüm portföyler bazında nette flat)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yani tabiki gideriz de, kontrolden çıkıp kendime isteme ihtimalim var..benle olmaz o iş.. Önerim forumdan bir EW ci ve bir pis boğazla gitmen.. Adamlar "lan ne diyo nu 3, 5 , a,bc, kafamızı ***** herif....öbürüde buzdolabını boşalttı ulan ne pisboğazmış verelim şu kızı da bunlarda defolup gitsin" der ve kızı verir..ha![]()
BANGA mühim
Bu arada dün lafı geçmiş...Kuzular (yani çocuklar), bence sadece evliliğin değil, yaşamın en inanılmaz en değerli varlıkları.
Delix patron, kusura bakma dünkü anketi emortım hazırladığı için senin seçenek yok ankette..pardon..
Bir forumda rastlamıştım şu tanıma..."Evlilik pozisyonunda başlangıçtaki long iştahı, 6 ay sonra yerini şort iştahına brakır. Ama çocuk denilen muazzam varlık yüzünden yıllarca long kalınır"tabi bu her evlilik için doğru olamaz
![]()
BANGA mühim
düzen dova göre kurulmuş ise dovda ilk varması gereken teknik hedef 10.850
herkese günaydınlar, bol kazançlar.
basiretlerin bağlanmadığı bir gün olsun inşallah.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Günaydın kazancınız bol neşeniz daim olsun Arkadaşlar...
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri