Sayfa 1134/5549 İlkİlk ... 1346341034108411241132113311341135113611441184123416342134 ... SonSon
66581 sonuçtan 13.597 ile 13.608 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    3.589
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.757
    Toplam Teşekkür
    492 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    68150, 64675,....59625, 56700,....hedefler bunlar,....71400, 70325 bunları yazmadım, bunlar kırılacak yereler çünkü, yarın bunlara bakacağız,..
    bu mesajını dikkate aldım 70325 tutamayacağı belliydi hem veri hem tüm dünya dört beş uzun çizik atmışken aşağı doğru bizde tek bar vardı hem cuma bunları birleştirip 68150 shortları kapama emri verdim ....indi hocam rakamların cok güzel çok başarılı bu arada kapanış 68175 vob 68160 spot oldu tekrar teşekkürler....

2. 6 Kullanıcı tırtıl tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.589
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.757
    Toplam Teşekkür
    492 Yazısı Teşekkür aldı

bu arada hisseler için söylediklerin çok doğru kapanışta bende aşırı düşüş gördüğüm iki gıda hissesini portföye ekledim razaman münasebetiyle lakin kapanış 68175 71300 karar yeresi ise arada çok var aşağıda 64 binler var aralar çok riski minimize ederiz diye hafif hiisedeyim ...lakin okuyorumda tüm algılar longtan yana bi tepki bekler olmuş herkes short kalan yok gibi kafam çok karışık...

4. 4 Kullanıcı tırtıl tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Ne dedik neler oldu,..

Dji 12309, 12093, 11862, 11555, şıkır şıkır çalıştı, şimdi yine anahtarları elimde,...

Sp den dax sa kadar döşerim hepsine hiç farketmez, forex dahil, hem teknik hem taktik,...libyadan, surye oradan irana kadar,....hiç farketmez,...

78, düz, 79, düz çalıştı,....
    75900,76250 çıkılsa idi çalışacaktı, mecbur çalışacaktı,...eli mahkum,...
    Alternatifi 75900 altı ve özellikle 74850 short başlangıç demiştik, 73800-900 para yapar short demiştik, çalıştı,....
    Daha cuma günü, o kaos ortamında bile, 71400 santral dedik , 696xx den 1800 puvanla geldik, long yakalnalardan bir kısmı kurtuldu orada,....

Geçmişteki, cephe ve karargah, ve tahakkuk analizlerini saymıyorum bile,...

Bunların hepsi okey oldu,....

şimdi, hisse alacaklar için,...ilerleyen süreçte u030 endex için 61-57 bandı ilk yer diyorum,....şu anda indikatör hareket halinde,...bu daha netleşecek,....ilk partiyi %10 satmayıda unutmayın ha,....dedim bu daha netleşecek,.....şu anda 469xx deyiz ve hareket halindeyiz daha oturmadık ama trend line lar, buraları gösteriyor,....

Tahminim bu seviyelerden kuvetli bir pull back gelecek,...%10 küsur civarı olabilir,...sonrası dönüp burayı kıracak, bu kırış sonrasında, py salar boğa trendine başlıyacak tekrar,...

Voba dönersek, rakam vermiyorum, ama verceğim şudur, düz 4000 PUVAN, bu seviyeden aşağı veya bu seviyeden yukarı(TEPKİ),....

70775, 71400 iki önemli değer,...728xx diğeri, onun üzerinde 73xxx fake var,...aşağısı için 64-65 arası,.....bundan sonrası,yani tepki sonrası...işte dediğim 61 ,57 civarı olacak, bu süreç....

Bunun aksi olursa zaten buradan söylerim,......aksi şimdilik dediğim 70775, 71400, 728xx, 73xxx(fake ) olarak bakılmalı, zaten 70775 veya 71400 short için stop olunmalı, sonra duruma bakılmalı diye demiştim önceki analizlerde,...

Başarılar herkese,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı tırtıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu mesajını dikkate aldım 70325 tutamayacağı belliydi hem veri hem tüm dünya dört beş uzun çizik atmışken aşağı doğru bizde tek bar vardı hem cuma bunları birleştirip 68150 shortları kapama emri verdim ....indi hocam rakamların cok güzel çok başarılı bu arada kapanış 68175 vob 68160 spot oldu tekrar teşekkürler....
    bu arada hisseler için söylediklerin çok doğru kapanışta bende aşırı düşüş gördüğüm iki gıda hissesini portföye ekledim razaman münasebetiyle lakin kapanış 68175 71300 karar yeresi ise arada çok var aşağıda 64 binler var aralar çok riski minimize ederiz diye hafif hiisedeyim ...lakin okuyorumda tüm algılar longtan yana bi tepki bekler olmuş herkes short kalan yok gibi kafam çok karışık...
    teşekkür ederim desteklerin için,....o analizim bende gördüm, kendime bir de çüş bu kadarı dedim, o analiz o işi yaparken, grafları görecektin,.....

şu yukarıda mb den yola çıkarak yaptığım analizi bir değerlendir,...bunda daha ziyade mali kesimi ölçü al, hisse ayağında malum, beklentisi var falan, ama mali kağıtlar için böle bir şey söz konusu deyil,...ama düşü zamnlarında diğer kağıtlara göre bunlar tercih edilmeli derim,....u30 için analiz yaptım, arada bir bu analizi alıntı yaparsan bende hatırlarım , çünkü orada indik var, şu anda 47 de,...hareket halinde bu hareket bitene kadar fasılalı düşecek, hareket bitince tepki olacak, tepkiden sonra bu düzleşmeyi kıracak, bu kırış sonrası boğa başlayacak,....KAÇ AY SÜRER BİLMEM,.....ONUDA CELİBONDAN ALIRIZ,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

8. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.589
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.757
    Toplam Teşekkür
    492 Yazısı Teşekkür aldı

evet indi hocam jeton yeni düştü endeks 30 hisselerini sert düşürerek aslında bankalar için hükümetin yaptığı kıyağı suriye gerginliğinide kullanarak yabancı payını ucuz hisseyle arttırma opersyonu olarak algıladım.vob dediğin zaten trade aslolan hissedir ve verdiklerini ne kadar ucuza koyabilecekler bunuda ancak makro bakınca görebiliyosun tespite şimdi kafam yattı.

10. 3 Kullanıcı tırtıl tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

evet indi hocam jeton yeni düştü endeks 30 hisselerini sert düşürerek aslında bankalar için hükümetin yaptığı kıyağı suriye gerginliğinide kullanarak yabancı payını ucuz hisseyle arttırma opersyonu olarak algıladım.vob dediğin zaten trade aslolan hissedir ve verdiklerini ne kadar ucuza koyabilecekler bunuda ancak makro bakınca görebiliyosun tespite şimdi kafam yattı.
    ,

bir yönü aynen dediğin, yani sonuç, senin analizin sonuç,....
    Peki bu sonuç nasıl çıktı,....ne nasıl oldu, yukarıda bir kısmını anlattık ve değindik, esas olay ise sıkışmışlıktı,...

Yani vobdan bakınca, mesala uzuncadır, 72875-78xx bandı, sonrasında,.71400-75xxx bandı,....o dönemlerde ben bunu anladım fakat kafa doluluğu problem,...o dönemlerde bu admlar düşselerdi, acayip zarar yazacaklardı, .....

Olay iki kademeli yaşandı, bankalar bu munzam işine dişlerini sıktılar, üstlerine düşeni yaptılar(durmuş yılmaz ve özince zamalrı, zaten özinceyi kopartılarak sonuçlandı, bu arada net hata noksan artezyeni, vergi dümeni ile hazineye kaydırıldı, çünkü durmuş yılmazla sorun yaşadılar),..

Yabancının bir bölümü ana yükleniciler haricinde cariden kıldan tüyden veya alacağını alıp(92.5) çekip gitti, kalanlarla yerliler, deveyi gütmeye devam ama nasıl...MECBUR GÜDECEKLER, BOP UN VE VOBUN ÜSTÜNDE OTURUYORLAR

Mevcut devam etse, yani harcamalar gırla gitse çömlek patlayacak, harcamalar azalsa zarar yazacaklar,....direndiler, üstlerine munzamda düşeni yaptılar, mülayim oldular, ama direndiler, yani endexsi bırakmadılar,.....hükümse hazırlıklarını fon anlamında tamamladı,....olağan üstü toplantıda sonuç pozitif oldu ve düğmeye bastılar,...

Yani artık düşebilirlerdi,.....1.5 ğa 5 yazacaklar, borsayı satsalar ne olur, aşağıdan yerine koyacaklar,....sonrası yine kar, ilaveten yurt dışı zaten satmayı gerektiriyor, bu kadar durmaları abesle iştigal,....

Sonuç olarak hüküm vergi stepnesini hazırladı, usd ye vurduklarında cari stepnesi hazır olacak,...bu ikisi bankların %5 ini besler,....unutulan halk, parasını ucuza kapattılar, çünkü halkın parsına ödenen faizi aşağı vurdular,....bank buradan da ucuza alıp merkeze pompalayacak, bunu gören yabancı, hisseler bir süre sonra kelepire düşünce faizden sonra, hisseye girecek, yani yabancılar burada tl hesap açar, banklar bunları 1 yerine 1.2 yapar mesela,

bir süre sonra bunların alayı bu işten karlı çıkacak, halk haricinde,.....sistem bu düzen bu,.......düzen belli, düzülen belli,....

Garanı sadece bu sürede, 7.28 le, 7.44 arasında chp yemini, yaş zamanı, genkur istifası zamanı nasıl direndiğini gördük, iş te öle, akkızda öle,...

şimdi o nedenle bu adamlardan para kazanmak çok zor, çünkü adam dji 8 gün düşerken bile direndiler, direndiler aldılar, verende koşa koşa verdi, vermese yani buradaki banklar çökse, kum çimento beton ve moloz işleri biter,.....anayasda unutulur, takla olur,....

Annatabildimmi, bu nerede yazzar, bu topikte yazar, bu forumda yazar,......

12. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi işte bu adamlarla sen voba girsen ne olur, adamı sulu dereye götürüp susuz getirir bunlar,....şimdi oynaklık arttı,...bir taraftan diğer tarafa düşüşte verdiğini de alırlar, gram bırakmazlar, o nedenle, oynaklık bitince biraz daha mülayim zamanlarda kazanç olabilir,....

Düşüş ler dediğim yerelere yaklaşınca bir hatırlat bu analizleri, mesala spot için HİSSE ANALAMINDA 61-57 ilk dedim,....orada ta önem arzedecek,....

14. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.589
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.757
    Toplam Teşekkür
    492 Yazısı Teşekkür aldı

teşekkür ederim yazılar için keyifle okuyorum elimden geldiğince arkalardaki analizleri öne cıkarmak çok faydalı yönü bulmaktan daha önemli hatta özelliklede piyasa kapalıyken yapılan analizler altın değerindedir bana göre.hayırlı geceler..

16. 3 Kullanıcı tırtıl tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Bak tırtıl,

hay sen çok yaşa emi,....bazen yazıyım diyorum sildiğim oluyor, ctesiden beri bunları kaç kere yazdım, adam boşver dedim sildim,...aMa kafamda oluncuda kafa dolu oluyor oda kötü, valla sağol, forum böyle olur zaten,....

Bak şimdi, son günlerdeki aps(bu işe yapılan yığınak) artışıda cuk diye yerine oturdu senin sayende, pull backlerde öle,....maliyetlerini zaman zaman dönüp alacaklar demekki,....düştü diyemiyecen, çıktı diyemeiyecen, ama sonuçta düşecek demek bu....

18. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.589
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.757
    Toplam Teşekkür
    492 Yazısı Teşekkür aldı

indi hocam sen yaz her ihtimali yaz gelişen aps ile haberlerle ne bileyim mb toplantısından çıkan kararlarla bunları yoğurup paraya çeviririz biz okuyoruz hiçbir katkımız yok abi işin yükü sende hakkını helal et valla yoruyoz senide..tekrara teşşekürler.

20. 4 Kullanıcı tırtıl tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu arada futuralar yanlış görmüyorsam %2.5 aşağıdalar,.....bu fiyattan, +4000 veya -4000 demiştik, - 4000 demek bu,....bir anda olmasada,.....buraları, 64-65 leri bulacaklar,...

bunun santrali dji, -500 puvan stepnesi var crash için, s&p crashda demek bu,...zaten son dibinden 8 puvan daha düşse taklaydı,....

turkey zaten perde arkası önü sağı solu, crash.......ve hokkabazlık,.....

nasreddin hoca ne demiş, bir zıplarsın iki zıplarsın demiş, ....dji batar burası batar,...dji kaça senede batarsa burası o kadar sene yaşar, para geldikçe,....djinin politikalrı dji iflas ederse buradada iflas eder, o zamn suriye ve iran ne yapar adamı bilinmez,....ırkta şiiler ve sünniler kürtçüleri ne yapar bilinmez , hep beraber yaşayacağız malesef bütün bunları,....

biz sadece saptıyoruz, akla mantığa uygun, saptadıklarımızıda vicdanlara bırakıyoruz, ....bağımsız yargılasın herkes bütün bunları, ......

22. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

indi hocam sen yaz her ihtimali yaz gelişen aps ile haberlerle ne bileyim mb toplantısından çıkan kararlarla bunları yoğurup paraya çeviririz biz okuyoruz hiçbir katkımız yok abi işin yükü sende hakkını helal et valla yoruyoz senide..tekrara teşşekürler.
    ben yorulmuyorumda arada eşlik eden olursa daha bir fikir düşünce gelişiyor, beyin daha bir motor çalışıyor...bazen diyorum neme lazım senin, yoruluyorum yani ....ama bir iki düşünce destek olursa bak nasıl taşlar yerine oturuyor, doping oluyor, bende keyifleniyorum haliylen, insan okununca var demekki, bende okununca varım ölese,...

24. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 konuk)

Yer imleri

Yer imleri