yukarıda bahsettiğim obo çalıştı....
5 dakikalıkta sata geldi...
ama tobo tehlikesi geçmedi henüz..........
kısaya devam ben.......
daxa sata gelecek gibi... uyumsuzluk nedeniyle.....
kısaya devam ben.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
kısaya devam ben.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
abka nerelerdesin dostum........
abka nerelerdesin dostum........
dowda uyumsuz kapanmıştı...
açılışı aşagı olur....
bunuda düşününce yurtdışı öğleden sonra yönü aşagı olması gerekir....
yok yukarı devam ederlerse sahte olur...uyumsuz zaten......
vadeli her şeyi yapabilir... göstergeler yukarı için daha uygun...
yurtdışına ters olurlarmı oda ayrı...
yalnız şuan her peryotta satta vadeli...
52700 üzeri önemli....
Konu mbm tarafından (07.08.08 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir.
dowda uyumsuz kapanmıştı...
açılışı aşagı olur....
bunuda düşününce yurtdışı öğleden sonra yönü aşagı olması gerekir....
yok yukarı devam ederlerse sahte olur...uyumsuz zaten......
vadeli her şeyi yapabilir... göstergeler yukarı için daha uygun...
yurtdışına ters olurlarmı oda ayrı...
yalnız şuan her peryotta satta vadeli...
52700 üzeri önemli....
Brent petrolünde kapanışta 120 yukarı geçilirse doji dönüş formasyonu oluşmuş olur bu durumda buranın tepki yükselişi için dip olması ihtimali doğabilir.
Konu sentinus tarafından (07.08.08 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Brent petrolünde kapanışta 120 yukarı geçilirse doji dönüş formasyonu oluşmuş olur bu durumda buranın tepki yükselişi için dip olması ihtimali doğabilir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dışarıdaydım pasaport yenileme için busefer baya kararlıydım bir devlet dairesine girdiigmde her evrak tam olucak ve verip çıkıcam diye kafada kuruyordum herşeyii yaptım butun herşey full tam tabiki yine olan oldu ve ordan oraya gittik geldik sonunda adam demezmi "ogleden sonra alamıyorum yarın sabah getirin pazartesi verelim" diye film koptu delirttiler herzamanki gibi..52200 oralamayla kısalmışız emirler gitmiş.
dışarıdaydım pasaport yenileme için busefer baya kararlıydım bir devlet dairesine girdiigmde her evrak tam olucak ve verip çıkıcam diye kafada kuruyordum herşeyii yaptım butun herşey full tam tabiki yine olan oldu ve ordan oraya gittik geldik sonunda adam demezmi "ogleden sonra alamıyorum yarın sabah getirin pazartesi verelim" diye film koptu delirttiler herzamanki gibi..52200 oralamayla kısalmışız emirler gitmiş.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri