Alaman maliye bakanı: yonana yardımın Alaman büçesine zarar vereceğini sanmıyorum
Hee e neki 45 milyar yuro,zaten fazlada vardır bütçede,çöpemi atacaklar verirler caaaanım....huuuuuuuuuuuuu ha hahahahahahhahah....
Alaman maliye bakanı: yonana yardımın Alaman büçesine zarar vereceğini sanmıyorum
Hee e neki 45 milyar yuro,zaten fazlada vardır bütçede,çöpemi atacaklar verirler caaaanım....huuuuuuuuuuuuu ha hahahahahahhahah....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
indiklerde PU olmadığı için çift dip yapmaz sanırım..bu kez aşağı kırılabilir açık mavi
![]()
ekskalinin ve antolov amcanın dalga geçtiği sistemin 15 dakikalık versiyonu güzide VOB'umuzda harikalar yaratmış...
daha rahat anlaşılsın diye okları ve exit tiklerini manuel olarak ekledim.
bence performansı gayet başarılı.
tek sorun 15 dakikalık vob verilerini 15 dakikada bir hazırlamak en az 5 dakka sürüyo![]()
ama sanırım buna değer gibi gibi...
şşş, emekTar, gözleri pörtlek. sen foreksin kaldıracının miktarını duymadın annaşılan.
bak şöyle söyleyeyim.
ben az önce €/JPY şort dediydim.
sonra da profitler cebe dedim.
iki mesaj arasındaki süreye bak. heralde 10 dakika ya vardır ya yoktur. o sürede portföy %17 yaptı.
çurba dedik ama ne çurbası söylemedik. küçümseme yani
ama ben küçümserim. yemişim VOBu
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
goçlar bugün peşpeşe iki doplantım var....günün geri kalanında olmayabilirim..
şortalığı kan götürsün 1 milyon çiçek açsın...istop belli tp belli, şort belli...kükü belli..tepişka belli
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Benim saatlik sistem bu barda sat verdi...
sibop is shortingale
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
unlumithat abey mikemmel bi zistem olmuş gayri![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
mental de cortladımı fx çi kardeş ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri