2 tane 20`lik barda 1000 puan cik, 2 tane barda da 500 puan in... Aralik sonunda 1 hafta bu kadar hareket oldu mu acaba![]()
2 tane 20`lik barda 1000 puan cik, 2 tane barda da 500 puan in... Aralik sonunda 1 hafta bu kadar hareket oldu mu acaba![]()
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Malum bizde yıllarca uymadık hala da uymuyoruz arada ama tek tavsiyem şudur ki sisteme uymuyorsanız en azından nakit olun sisteme TERS olmayın... Sistem longsa flat kalın short a girmeyin böle olursa kendinizle çatışmanız hat safhaya çıkar ve bu da size zaman kaybettirir... Unutmayalım ki her hareketi her puanı alamayız oluşan marjların %10 unu kapsak bize yeter de artar aç olsak bile tok taklidi yapmaksisteme ters olmamak ve de sabırla beklemekten başka çaremiz yok...
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
http://www.voborsa.com/forum/1-vobje....html?p=177077
Yukarıdaki linkte Sayın bull market'in işaret ettiği seviyelere yakın olduğumuz gibi bir hisse kapıldım. Bu daveti reddetmesem mi?, derken mola, moladır dedim kendime. Fakat nerede olduğumuzu da paylaşayım istedim. Nice balonlara...
Bol şanslar hepimize...
on road ehuehuhue
2013,00
coninin buradaki planı en az on yıllık, bunun ilk 1 ve ya 2. senesinde bir iran harekatı olacak, bu kaçınılmaz, iran vurulacak, coni bunu ilk sene vuracak, ilk vuruş kısa olacak belki askersiz, sadece özel birlik harekatı olabilr, teknoloji ve uçar birlik hrk.tı şeklinde olacak, 9 sene üstüne yatacak, o arada bize ve pakistana 9 sene boyunca ayar verilecek, buna başlandı, bu ayarın son bulması ancak irandaki muhaliflerin düzeni ele geçirmesi ile ortadan kalkar, 10 senelik proceksiyon, aynen 1991 1.körfez hrk, (bağdata 50 km kala coni tası tarağı toplayıp gitti), 2003 2.körfez harekatı coni bu defa kaldı, (10 sene ganimeti yedi hale de yiyor,)3.iran yukarıda anlattığımız,
nereden biliyorum, uyduruyorum, ister inanın ister inanmayın, patriotlarıda gözden kaçırmayın, aksi molların geri adım atması başka şansları yok şu anda clinton yönetiminde bu süreçteyiz,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dax a dikkat edelim sonlanan diyagonal yaptı son iki gündür ve hızlıca geri geldi
ah ölmeden şu trendin bittiğini görebilecekmiyim
bu arada 69425 den 2 kısa yaptım eğer bura tepe olursa bu kısaların vade sonunda fiziki teslimini istiyeceğim odamın baş köşesine koyacağım 69425den satmıştım diye
ulan ne güzel düşmüş be ,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
eee daha karpuz kesecektik, 70.000 görmeden dönersen valla ayıp edersin...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Benim iki tane portföyüm var. Birisi sistem portföyü, digeri oyun portföyü... Benim kizdigim nokta ise su: Sistemim hala alda olmasina ragmen ben 68000`den beri flatim... Sistem portföyümde bile sisteme uyamadim, ayri bir portföyüm olmasina ragmen...Ve bu tabii ki ilk kez olmuyor...
Bu sene bunu ögrenmeyi kendime düstur edindim![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri