Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
cümleten hayırlı seneler arkadaşlar,herşey gönlünüzce olsun..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
şikesiz temiz bir yıl diliyorum...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
cümleten ii seneler
2010 sp 500 tahminim 550-650 aralığıdır.
kasım aralık gibi görülür derim
başka tahminleri beklerim
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
Tüm Arkadaşlara,
Yeni yılın Sağlık ve Mutluluk Getirmesini Dilerim.
ŞUBAT vade başından...dün koydum mu piyasa kapandıktan sonna hatırlamıyorum.
ilginç bir durum var bundan evvel ilk beştekilerde yüklü pozlar olurdu.hatırlıyorum EFG de 80.000/110.000 LONG pozlar oluyorda daha vade başında.aynı şekilde SHORT taraflarda da daha fazla poz oluyordu.bu vade ilginç ilk beştekilerin elinde yüklü poz yok.ama DİĞER tarafları yine dikkat çekici...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Herkese sağlıklı mutlu yıllar bu sene bızım senemız olsun
karlı olsun 1 mılyon çıcek açsın(astıden alıntıdır)
pzt borsa açıkmı..tatilmi..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri