Sayfa 11160/13018 İlkİlk ... 101601066011060111101115011158111591116011161111621117011210112601166012160 ... SonSon
156216 sonuçtan 133.909 ile 133.920 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye saklaniyorsun? voba basladigindan beri hic terse kalmadigini ya da bundan sonra kalmayacagini iddia edenler mi var? bakma sen onlara, palavra atiyorlar..

Nunucum benim utanacak bişeyim yok şükür,yanlış anlama,başkaları

utanmayınca ben utanıyorum hepsi bu...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

2. The Following 4 Users Say Thank You to EMEKDAR For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

600 yeresine kadar düşüş bekliyorum .. orası tutmazsa 250 ye iner bence .. kısa devam şimdilik .. 950 stopreverse yeresi benim ...
    2013,00

4. The Following 2 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür
    3.565 Yazısı Teşekkür aldı

kullandığım kurum her zaman ki gibi
    ikinci yükseliş eşiğinde erişime kapandı ve terste kaldım telefonla arayıp kapattırdım pozu yibbaaa günlük gapı bile kaçırsam sonrasında bi şekilde zarar ediyorum benden kaçmıyor..

arkadaşlar siz siz olun aracı kurum olarak bankalardan sakın sakın sakın aslanlı logosu olan kurumu kullanmayın istisnasız tüm yükselişlerde erişim kesildi .. telefon açtığımda da hep tepeden kapattım , savunmaları da hep aynı işlem yapılıyor.. sizde sorun var.. tamam ben de sorun var büyük bir salağım sizle işlem yaptıgım için ama insan biraz da kendınde sorun arar yahu 50 kere aynı şikayeti yaptım , diğer siteler açılırken sizinki açılmıyosa siz de de bi sorun vardır

ok bu kurumla işim bitti benden bu kadar.. tüm fonu aktarıp enortonun önerdiği kuruma geçiş yapıcam.. hesap açıktı zaten , portfoyun 4 te 1 i de ordaydı.. hiç değilse işlem yapmamış olurum kafam rahat olur..

bu ne sorumsuzluk bu ne aymazlık bu ne musteriyi aptal yerine koymaktır yahu.. helal olsun bu devirde ayakta kalmaları bıle başarı..
    öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..

6. The Following 8 Users Say Thank You to Kennym For This Useful Post:

Yer
    Çanakkale/Biga
    Teşekkür Teşekkür 
    540
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    602
    Toplam Teşekkür
    147 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı htkemal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın enorton anladığım kadarıyla sizde fazla cesaret edip tam olarak sisteminize uymuyorsunuz. Ben de kendimce geliştirdiğim sistemime uyamıyorum sonra niye sistemime uymadım diye dövünüyorum tabii benim sistemim sizin sistem kadar kar getirmiyor ama bazen bir kontratla bile olsa pozsiyon açmıyorum acaba sizde mi? Sistemine tam olarak uyup bir kontratla da olsa pozisyon açıp uyan arkadaşlar var mı?
    Valla ben varım... Bu öyle bişey ki sistem zararları illa etmelisiniz ve de tabiki sistem sizin güveninizi kazanmış olmalı tabi bu baya zor çünkü piyasa hareketleri kendisini sürekli geliştiriyor ve dönem geliyo elinizdeki en ii sistem bile göçebiliyor ancak riski 4000 puanı aşmayan bir sistem ve poz miktarıyla işlemlerin %75 ine bile girseniz deli gibi para kazanıyorsunuz... Bu piyasada kazanmak psikolojiyi beyinden atmaktan geçiyor o da imkansız ben bile %100 uymuyorum sistemlerime ama avantajım sistemin kötü olabileceği sinyalleri az çok eleyebilme yeteneğim biraz yorum biraz tecrübeyle ama nolursa olsun sistemlere uymadan kazanmanz imkansız çünkü borsa denen şey insan psikolojisini tamamen yıkan birşey... Ben elimdeki portföyün %30 u kadar kontratla poza giriyorum atıyorum 10 milyar varsa 4-5 pozla işlem yapıyorum bu methodla tüm portföyü son 9 ayda 2 kat yükselttim sistemimle ki 2009 sistemin en kötü senesiydi ve ağustos vade dışında pek para yapılmadı bu sene tabi son 9 ayı kastediyorum...

Bir de bir sistem 10 dklığı aşmamalı 10 dklığın üstündeki vadelerde sinyal üreten saatlik 20 dklık gibi sistemler bence riskinizi arttırıp psikolojinizi duman edebildiğinden 10 dklık üstü sistem bence kullanılamaz...
    Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...

8. The Following 5 Users Say Thank You to vobarey For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Güzel ve karlı bir sabahtı.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

10. The Following 4 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Bu gün acaip sürprizli olacak gibi.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

12. The Following 4 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Otoyol ve bogaz koprulerının gecıs ucretlerıne %13.91 oranında zam yapıldı
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

14. The Following 2 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı vobarey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de bir sistem 10 dklığı aşmamalı 10 dklığın üstündeki vadelerde sinyal üreten saatlik 20 dklık gibi sistemler bence riskinizi arttırıp psikolojinizi duman edebildiğinden 10 dklık üstü sistem bence kullanılamaz...
    Ben de tam tersini düşünüyorum Herkes kendisine uygun olan trade tarzını benimsemeli diyelim...

Voltaire

16. The Following 2 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür
    4.213 Yazısı Teşekkür aldı

nasılsınız....yurdumun yetim evlatları....

genemi IMF ile anlaşmış tayyip agabeyim....ayda bir defa anlaşıyor...sonra cayıyor....

amma....

onun her yaptıgı bu anlaşmalarda....agam sille tokat girişiyor....

yurdumun yetim evlatları....tayyip agabeyimin bu garip IMF flörtü....turbanlı ılımlı ıslam tarzında yürüyor...bakışarak...ellemek yok nikaha kadar emme...

emme...

agam bunu kullanarak...ellemedigi vetan evladı kalmadı...agam gırıstiyan...flört anlayışı direkt yatak...yatagı gurmu gumastan....murad alıp murad veriyor....

18. The Following 16 Users Say Thank You to jani For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gün acaip sürprizli olacak gibi.
    Ne açıdan süprizli abi Daha da mı yukarı yoksa aşağı mı??

Voltaire

20. The Following 3 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    Çanakkale/Biga
    Teşekkür Teşekkür 
    540
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    602
    Toplam Teşekkür
    147 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de tam tersini düşünüyorum Herkes kendisine uygun olan trade tarzını benimsemeli diyelim...
    Evet öyle de diyebiliriz bana göre ise zarar toplam puanı / kar toplam puan oranı %30 u aşmayan bir sistem diyebiliriz... Bir sistem bir vadede 20000 puan net kar etmiştir bunu 30000 puan kar 10000 puan zarar edip yapmıştır bir diğeri ise 25000 puan kar edip 5000 puan zarar ederek bunu yapmıştır ben 2.sini tercih ederim sırf bu nedenle beni 2009 da ayakta tutan sistemimde vazgeçtim 3 hafta önce...bence bu tip bir sistem uygundur ama aylık ortalama toplam zararı 2500 ü aşmayan bi sistem ile çalışılmalı...Çünkü psikoloji bir kez kaybedildimi bir daha sisteme geri girene dek insan akla karayı seçiyor
    Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...

22. The Following 2 Users Say Thank You to vobarey For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasılsınız....yurdumun yetim evlatları....

genemi IMF ile anlaşmış tayyip agabeyim....ayda bir defa anlaşıyor...sonra cayıyor....

amma....

onun her yaptıgı bu anlaşmalarda....agam sille tokat girişiyor....

yurdumun yetim evlatları....tayyip agabeyimin bu garip IMF flörtü....turbanlı ılımlı ıslam tarzında yürüyor...bakışarak...ellemek yok nikaha kadar emme...

emme...

agam bunu kullanarak...ellemedigi vetan evladı kalmadı...agam gırıstiyan...flört anlayışı direkt yatak...yatagı gurmu gumastan....murad alıp murad veriyor....

Guzum sende utanmışa benziyorsun..
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

24. The Following 2 Users Say Thank You to EMEKDAR For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)