duygusallığa gerek yok, şubat vade şortlar 675 ve 700 den flat...625 points cillop
BANGA mühim
Günlük zisteme göre 675 geçici sat, üstü temiz hazırlıklar buna göre yapılsın, deniz durumu 2, tornalar 200, dümeni ortala,...personele platforme tabure,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
MTX 60 dk test yaparken tarihi en başa götürdüğümüzde benim gibi abuk sonuçlarla karşılaşan var mı?
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
şimdi ilk graftaki sis, herkesçe kabul görmüş, benim tarafımdan terbiye edilmiş bir sis, diğer graflarda ki indiklerde manyak çalışan, patenti bana ait, indikler ayrıca bir sis te orada var, her yer kontrol altında nunu, vatanı savunmak kolay deel gördüğün gibi, bu kadar kaynak transferi yeter onlara, soyduracaklarına ankaranın ayazında gaz sıkılan cop yiyen kardeşlerimize versinler, nunu, boa nunu, voborsanın en güclü boası,......ecuk paylaş gız,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
zero işlem short devam.. uzlaşmayı 62.000 hayal ediyorum..![]()
vadeli tolardak, kıpraşma ve 5 dk indikler doymasına rağmen tepki gelmemesi nedeniyle şorta dönüş..sistemde şort nasılsa **
BANGA mühim
5 dakikalık sistemim 11:40 itibarı ile sat konumuna geçmesiyle uzunlar kapanıp shorta geçildi.
Ayılığa erken başladı pala, bi bildiği vardırsaygılar..
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri