ew'ci patronlar soyle orta uzun vadeli bir eurousd saysanizda önümüzü görsek![]()
ew'ci patronlar soyle orta uzun vadeli bir eurousd saysanizda önümüzü görsek![]()
Endeks 30 diagonalleşmiş iyice
hangisi olursa sonuç gaçınılmazmı yoksa?
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
sn. bullmarket
üstteki grafikde dipden tepki olduğuna göre bir düzeltme saymamız gerekir. Ed saydığımıza göre bu C nin Ed si olabilir. ancak büyük ölçekde A ve B bacaklarını nereye koyacağız bu durumda?
alttaki grafik için ise 1-2-3-4-5 de oluşan yapı ED saydığınıza göre 5 in içinin 3 dalga olması gerekir. yani i-ii-iii-iv-v değilde a-b-c saymamız gerekir.
ayrıca ben hesaplamadım ama 3 ün en kısa kalma riski olabilir? büyük ölçek düzeltmedeki A-B bacakları bu grafikdede eksik. (ilk grafikde olduğu gibi)
saygılarımla
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Evet Sn. matador, bende c4 ten sonra gelen tepki yükselişi sayımına göre ed olabilir diye saydım ve A VE B olursa koyarız, ama olmazsada canı sağolsun der geçer başka sayarız dediydim
Alttaki sayımdada 1 ve 3. dalgaların abc yapmış olduğunu düşünerek 5 in i,ii,iii,iv ve nihayet 5 oluşmasını saydım, yoksa hem 1. ve 3. hem 5. dalga abc şeklinde olmaz düşündüm...
Herneysede, sonuçta say say bitmez vakit bolken sade oldu sayım, minör dalgalar beni pek sarmıyor zaten günlükleri bile kıl ediyor adamıama sayabilsek takibedetmesini yapardık
Bu minör dalga işini selçuklu iyi yapıyor oda terketti vob u endeks 30 u saymıyo, şikayetçiyim, 2 ay vobda minör saymayana bir ay minör sayma cezası verilsin, yada ayda birde olsa yada tepkilerde neyin çiziktirsin, hep altın ve yurtdışı genele hitabetmiyor diyorum nediyim başka elden gelen bişey yok
üvvvvv
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ha hayt, ben nasılda kendi nikimle anılan piyasada ed senaryolayamam sayamam anlamış değilimne zorumuş yuaw, işte abc sonrası 5, üstelikde 4 ün 1 i örtmemesi de cabası
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Bankacılık10 endeksi nasıl, tam uymuş kurallara, bakalım needecek? endeksler bikaç başka hissenin zorlamasıyla sayımı bozabiliyor, bu xbank10 endeksinin sayımına ne dersiniz?
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
sn. bull market
her sayımıma itiraz ediyorsunuz diye düşüneceksiniz ama Ed lerin iç sayımları 3-3-3-3-3 olmak zorunda. yani ED3 ün içini i-ii-iii-iv-v diye sayamayız maalesef. çizdiğiniz projeksiyon doğru. yani alt kanal kırılınca sert düşüş derinleşecek. ancak sayımdaki sayılar ve harflerde değişikliklik yapmak gerek. saygılarımla
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Sn. matador38, inan iç dalgalar nasıl olur fikrim yok, böyle piyasanın iç dalgaları dalga dümen olur diye düşiniiimesasen 5 dalga olsun 3 de düzeltme bana yeter, iç dalgalar palanın insafına kalmış bence, kafasına göre çizittirii işte
ama yorumlarınızı beklerim her zaman hiçde itiraz etmem
Arada birde bankacılık endeksine el attım, bi kanal varmış hemen saydım bakalım kanal İstabul bumu yoksasaygılar..
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
xbank sayımınız güzel olmuş. tek hoşuma gitmeyen yer turuncu 1 ve 2 nin, kırmızı (1) ve (2) den zaman ve fiyat olarak fazla sürmüş olması. zira alt derece üst dereceyi böyle kapsayabilirmi bilemiyorum. alternatif olarak böylede sayılabilir. saygılar
BU iş bugün beni epey düşündürdü, en son bu içsel yapılara taktım, sanırım kamavari bir zigzag saysak fena olmuyor, hem sonucunda banka endeksinin ikili zigzag düşüşünüde (wxy) bir sonraki grafiğ-kte görüldüğü üzere bir üst sayıma bağlamış oldum, 4c dalgasına
Bu iş bu kadar, olmazsa üste para vermem ona göre
ciddiye almayabilirsiniz ama bence güzel oldu...
şık oldu, her kural cuk otıurdu....
xbank satlik
X bank beklentime uygun şekilde ikili zigzag (WXY) sonucu düzeltmeyi yapıp 4. dalgayıda böyle bitirir, ne bitmezmiş , kriz bitmeyince buda bitmiyo namıssız
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
NARİNO
Ben deli oldum deli narino
Tutun bağlayun beni
Gideyirum buradan narino
Kızlar ağlayun beni
Bu dere yılan olsa narino
Derdumi bilen olsa
Oturup da ağlardum narino
Yaşumi silen olsa
Bu dere akar gider narino
Taşlari yikar gider
Ne ettum sevduğume narino
Yuzume bakar gider
![]()
COMANDANTE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri