vob..a tepeden bakış.........
vade sonu yaklaşırken aga uzlaşmayı hedeflemiş durumda...ne kadar yukardan
olursa o kadar iyi diyor...bundan dolayı her fırsatta yukarı gitmek arzusunda..çok doğal
elinizde sizde o kadar uzun pozisyon taşısanız hedfiniz aynı olabilir...
dikkati çeken diğer bir husus her geçen gün aralık ve şubat vade arasındaki fark
açılıyor...pozitif yönde makas artıyor....spotla yakın vade arasındaki makasta artı
olarak korunuyor.....
bu ne demektir....bana göre aga uzlaşmaya gidiyor.......
şubat vadede long yönünde ciddi pozisyon ise açmıyor....6 gün daha izleyelim..
ama bana göre aganın ciddi uzun pozisyonu bu vade ile bitiyor.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
şu tatiller nasıl olacaktı yaaa, yurtdışı piyasalar haftaya ne günler açık ne günler tatil bilen varmı?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Pink Floyd - Another Brick In The Wall
http://www.dailymotion.com/video/x29...-the-wal_music
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Herkese tekrar merhaba
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
65.200 ün altında 64.600 hedef olur.....
yukarda ise 66.350 bana göre hedef.......
VOBIX yine kayıplarda...bu da hayalet kimi oldu haa...bi geliyor sonra buhar oluyor...
nirdesin VOBIX?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kötü bişey demiş oluyon...çünkü ben vejeteryan bir gutup ayusuyum
aynı zamanda artistim taaam mı? bir sürü coca cola reklamında oynadım...yedi sülaleme yetecek kazanç elde ettim o reklamlardan ama sırf sizlerle bir arada olabilmek için arada 3-5 atıyoruz çekiyoruz VOB'tan![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ikinci seansa yükselen tahvil ile başlıyoruz......
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri