vuavuaaaa huraaaaa
ekim 77 kalktı üwwwwwwwwww
EFG silip süpürüyo
selamlar.
kavır durumu baya bi kavurmalık hale geldi.
önemli yerelerdeyiz.
yükselişi para girişi desteklemiyor.
![]()
abi bende pek anlamıyorum aslında. hızlı üçgen 4. dalgalarda oluyor sanırım. ama benim veridğim sayımda öyle bişey yok şimdilik. zaten yazarken aldılar. -iv- dediğim yer gerçekten -iv- etiketi aldı yada alt derece 4 oldu ve şimdiki çıkışla daha yeni -iii- bitmişde olabilir. ancak sayımın yapısı ne olursa olsun yön yukarı hala. önemli olanda yön değilmi, gerisi teferruat.![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
77.000 de bekleşenler... Bekleyin geliyoz!!
Bak ben onun daha değişik şeklini denediydim. Elinde iki sistem var bir de histem
Sistem A (Yavaş): Getirisi %60, 50 sinyal (/4ay),
Sistem B(Hızlı): Getirisi %45, 70 sinyal (/4ay),
Histem : Adından belli histem. getirisi ve sinyal sayısı belirsiz.
Şöyle yapıyoruz; Mesela POZ dayız...Hızlı sistem sinyal değiştirdi ve histemde o yönde.. O zaman mevcut pozu kapıyosun. Ters yöne poz almak içinse keyfine kalmış...
Bu yötemle saddece 1 ay, en iyi sistemm getirisinin üstüne çıkabildim..Sonra hep sistem daktı...
Ama yok ben ille kendi yöntemimle takacam diyosan, aç MTX MACD sistemini, ona istediğin kadar dakabilirsin..batmış bu dönemde![]()
BANGA mühim
76.800 tırtık amaçlı short... Sırf kefereden korkmadığımı göstermek için... Baktım daha çıkıyo hemen stop'larım...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri