Bacim bu goldu pariteyi bonduda yazdık, onlara bakmamışsın, faiz, dolar yükseliyor dedik, bunlar ciddi tehdit ağa için, ama bu lavuğa sanki takvim verilmiş ona oynuyor 3 r li şeerrrefsizz,....şu 2010 bir gelsin fitil fitil getirecem burnundan, 3 .dünya ülkesi ağası olduğunu hatırlayacak,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
altın pis tepecek gibi ..bar kapanmadı ama günlük graftaki son bar mumunu sevmedim ..takozda vardı zaten .ed olabiilir ... teperse pis teper ..
2013,00
geceye 75.000 den SHORT galdım...özel emir geçti PALA...siz göremezsiiiz tahtada...
yarın bu pozu 15.325 ten kapatacağım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Çok Uzman
sayın inderegandi
dow grafları için teşekkürlerde neder graaflar size göre bir kaç cümleyle özetleseniz.
tşk
Evet Blue Boss a tebrikler..Teşrif etse de VOB30 sayımı için sıkıştırsak![]()
BANGA mühim
astı senıde tebrık ederım parıtede ongorundoğruydu
çok sabırsız olmasaydım sızı ıstanbuldan uçak ıle aldırırdım))))
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri