o sayımı temmuzdan beri etiketliyorum ...... sayımdaki en önemli yapı ... runing üçgn ... borsa formlarında .. ilk burada sazan abiyle paylaşmıştım ........ son 2 aylık falan ..sert zıplama üçgeni doğruluyor .....
mavi veya mor etiketler .... orta vade aynı projeksyona sahip .......
uzun vadede .. farklı olabilir .... ama bence öyle çok projeksyonel bi farklılık olmayacak iki sayım içinde ... bundan on 20 yıl sonra falan .. .. orayı bazıları itki sayacak .. bazıları abc zigzag sayacak ......
zigzagsa .. yeni dipte potanslar arasında olur .. tek farkı o bence .... abc ise yeni dip ihtimali var ......... bilemeyiz onu ... ama bana sorarsan .... A-B-C zigzag daha doğru .. çünkü ... itkide .. 1-2 nolu dalgada ... 2 dalgası çok geri alım yapmış ....itki olasılığı o yüzden bence arka planda kalıyor ... bence zigzag yani ...
1980 lerden beri graf buldum sonunda ..trader38 patron verdi ... .... en major graf ... Tuncer hocanın grafı ...Tuncer hocanın sayımı biraz farklı .... .. üzerinde bende çalıştım ....... imkb bence en major 4. dalgada .... ahada graf .....
ahada tarihi olarak imkb sayımım ....bugün bayram ..bayram hediyesi olsun ....
en majör 4 ün olabileceği .. ewsel yapılar : .... üçgen .... flat .... kombinasyon .... bu üçüde olabilir şuan .....
![]()
Yer imleri