ahanda geldi...neredesin yaw...beni maldan indirdi...tekrar bindirdi...düşün bi...şamar oglanı yaptı...
ahanda geldi...neredesin yaw...beni maldan indirdi...tekrar bindirdi...düşün bi...şamar oglanı yaptı...
ula bozo...
kiminki akacak...benimki mi...onlarınki mi...ben size demiştim bu long...ha ha ha
nalet olsun tek kademeyle gelmedi cortlar.....700 e yazmıştım.....kuzum flat kaldım...yiyecek ekmegimiz yokmuş yarın dipten acar bu.....
kapandı...68 625...tepe den sayılır....
3200 puan karı cebe attım...68 700 shortlar elimde yola devam....
1 kodum...1.45 yaptım....hedef 3....
daha düşüş olmadı....zirvedyiz hala....ama o zirvede bile 3200 puanını aldım...huzurluyum.
bu bir mustang....üstünde ne longcu...nede shortcu tutmak istiyor...
aslında shortcu tutmak istemiyor...longcuları istese 5 kere margine sokardı ...SOKMADI....onlara durun diyor....biz shortu açtık mı çıldırıyor...kişniyor...tepiniyor...popusana nısadır sürülmüş gibi...hopluyor...zıplıyor...
velhasıl delleniyor...ve bizi üstünden atıyor....
celcuki...hosgeldin...seni hep sevmiştim...şimdi ise...basıma tac yaptım.
bana adam olmayı ögrettin.
yarın katliyam var kuzum...cok efkarlıyım cok....üvvvvvvvv
eksper...
nereden binersen farketmez...yüzde 25 düşüşün basındayız daha...her yer yıkılıyor su an....yarın hemen bin....
pazer...
geldigine bi dow grafigi koy...bi yorum yap....fena yıkııyr bu....
eksper...
bu amiral 6.70 tuzaktı bugün...benim gibi azılı borsacıları ürküttü o....o yüzden indim bi daha bindim...arkadaşlarımla konustum...çogu bu amiral korkusu yüzünden inmişler...
bu bunakla bunu...bi kezde 2007 de yapmışlardı...o zaman inip binememiştim....şimdi takmadım emme...sabaha kadar bu korku bedenimden gitmez...öyle korkuyorum bundan....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri