Sayfa 11/16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
220 sonuçtan 121 ile 132 arası

Konu: Bir sistem yaratmak.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Teşekkür Teşekkür 
    218
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14
    Toplam Teşekkür
    7 Yazısı Teşekkür aldı

Bende merak içinde kaldım Sn Sazan devam etse bari.

2. The Following 4 Users Say Thank You to MR.SPAK For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

astinin eski mesajlarını hiç hatırlamıyorum.şimdi alıntı yapılınca gördüm.1,5 senede oldukça büyük mesafe almış sistem geliştirme konusunda.bunda elbetteki aldığı eğitimin çok büyük payı var ve tabii kendiside azmetmiş.bende birşeyler yapmak istiyorum ama bi m_k yapamıyorum.kafa basmıyor sanırım bu konuda...

yukarıdaki yazıyı neden yazdım.bir insanın 1,5 sene evvel abi bu neydi? nasıl yapılır? önüne mi arkasına mı takılır? parametresi nedir? gibi sorular sorması ayıp değil.aksine o günden bugüne gelmesi takdir edilmesi gereken bir durum.bildiğim kadarıyla birçok kişi astiye sistem konusunda PM atıyor fikir vermesi,yardım etmesi için.bende çok soru sordum.soru sormak ayıp değil bence sorulan soruya bildiği halde cevap vermemek ayıp.asti tahmin ediyorum kendisine sorulan sorulara bilgisi dahilinde cvp veriyordur.en azından ben sorunca hep cvp verdi.

keşke biraz daha sabırlı olunsaydı bu topiğin ortaya çıkarması muhtemel sistem veya sistemcik konusunda.belki şu çıkabilirdi full al abi tak kullan şeklinde formül değil (belkide aynen böyle) ama hiç değilse arkadaşlar bakın başlangıca göre elimizde artık bu var buradan sonra herkes kendi yolunu seçerek bu SİSTEMİ ister bu şekilde istersede yeniden rötuşları yaparak kullansın gibi birşey çıkabilirdi.ya da hiç beklenmedik bir şekilde muhteşem birşey ortaya çıkabliirdi.tabii bunun forumda paylaşımı nasıl yapılacaktı onu bilmiyorum.herhalde bununda bir yolu bulunurdu.

ne yalan söölim bende umutlandım belki işe yarar birşey çıkar ortaya be dedim kendi kendime.bu topiğin yükünün bence %70 i sn.sazan ın üstünde olacaktı.geri kalanda işte bizden içimizden aklı bu işe erenlerin olacaktı.

baştada söylediğim gibi keşke biraz sabredilip beklenseydi.eğer eleştiri v.s. yapılacaksa bu bir süre sonra yapılsaydı.dk 1 gol 1 oldu...yahu zaten 14 ŞUBAT son gündü 10 gün bekleseydiniz keşke.

huzursuzluk,tahammülsüzlük,kavga yakışmıyor bu foruma.önceden çok güzeldi burası.yine öyle olur umarım.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

4. The Following 8 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Sevgili forumdaşlar,
    Evet.. İki aynı dernek üyesi arkadaşımız sayesinde, SAZAN ı da kaybettik. Bu, karşılıksız paylaşanları karalama derneği üyelerini kutluyorum. Her forumda örnekleri var. Hiç bir katkı yapmayıp, katkı yapmaya çalışanları saçma gerekçelerle karalamayı misyon edinmiş olanlar.

Gerek bu yaklaşıma çok kızdığım gerekse bu topiği takip etme hakkımın gasp edilmiş olması nedeniyle, bu iki arkadaşın gerçek niyetini ortaya çıkarmak bir borçtu. Yapmaya çalıştığım da buydu. Bir topikte paylaşım yapan birinin tarzını beğenmiyor olmanız size o toipiği torpilleme hakkı vermez, topik sahibine hakaret etme hakkı hiç vermez.

Bu iki arkadaşı hedeflerine ulaştıkları için tebrik ediyorum.

Şimdi saat olmuş 3 ...İzlenecek filmler var.. Herkese iyi haftasonları
    BANGA mühim

6. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    717
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    756
    Toplam Teşekkür
    262 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili forumdaşlar,
    Evet.. İki aynı dernek üyesi arkadaşımız sayesinde, SAZAN ı da kaybettik. Bu, karşılıksız paylaşanları karalama derneği üyelerini kutluyorum. Her forumda örnekleri var. Hiç bir katkı yapmayıp, katkı yapmaya çalışanları saçma gerekçelerle karalamayı misyon edinmiş olanlar.

Gerek bu yaklaşıma çok kızdığım gerekse bu topiği takip etme hakkımın gasp edilmiş olması nedeniyle, bu iki arkadaşın gerçek niyetini ortaya çıkarmak bir borçtu. Yapmaya çalıştığım da buydu. Bir topikte paylaşım yapan birinin tarzını beğenmiyor olmanız size o toipiği torpilleme hakkı vermez, topik sahibine hakaret etme hakkı hiç vermez.

Bu iki arkadaşı hedeflerine ulaştıkları için tebrik ediyorum.

Şimdi saat olmuş 3 ...İzlenecek filmler var.. Herkese iyi haftasonları
    Sazanı kaybettiğiniz filan yok geri gelicek geldiğinde de görürsün... pofpoflanma bağımlılık yapar alıştığın zaman o olmadan rahat edemessin... Ve zaten sazanın gelip başladığı işi bitirmesi gerekir diye düşünüyorum.. ortada verilmiş sözler, beklentiler var...
    ama herneyse ben de artık daha fazla bu konuyu uzatmak istemiyorum...
    topiğe gecici olarak verilken yarım günlük aradan sonra devam etmelidir diye düşünüyorum...
    bundan sonraki tartışmalar insanları kırar gereksiz yere... ben kendi adıma bu tartışmadan çekiliyorum. topiğe katkı anlamında verebileceğim birşey olursa veririm...

Teşekkür Teşekkür 
    1.462
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.915
    Toplam Teşekkür
    553 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşlar rica ediyorum, bu kadr kişiselleştirmenin amacı yok, git gide söylemler daha ağırlaşıyor bu seviyeli bir fikir ayrılığından çıkıp seviyesiz bir münazaraya dönüşmeye başladı.. lütfen kendimize hakip olup ağzımıdan çıkanı bilelim, bi şeyi, karalamak, iftira etmek, aşağılamak, kırmak, hakaret etmek en kolay şeydir, bazen tamiri imkansız hale gelir, sözlermizden pişman olmayalım.. görüldüğü üzere bu topic amacının dışındadır şu hali ile ve 2 yol vardır ya bu topic yaşar ve sistemler üzerine öneri fikir deneme her neyse yaparız yada topiğin ismin değiştirip sistem üzerine kavgalar üzerine değiştriririz.. İlkini tercih etmenizi rica ediyorum tüm arkadaşlardan..
    "Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)

9. The Following 7 Users Say Thank You to zozo For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

bence kapatalım bu tartışmaları ve sn.sazan'ın dönmesi için kavga değil, ortaya onun istediği birşeyler koyarak devam edelim bu topicte.. gayretlerimizi görürse dayanamaz gelir belki

astatin'in eski mesajlarını görünce harbi bende takdir ettim onu.. kısa sürede nerden nereye.. demek ki azmedince insanoğlunun başaramayacağı hiçbir şey yok..

hazır formül arıyoruz hep.. aslında sn.sazan hep bize hazır vermeyerek, o formüllerin mantığını kavramamız için uğraştı.. belki kızıyoruz başta, off ya uğraştırıyor bizi söyleyiverse ya diye.. ama onun kafamızda bıraktığı soru işaretlerini cevaplamak için günlerce uğraştıktan sonra bir bakıyoruz ki bir sürü şey öğrenmişiz.. eğer o formüller hazır verilseydi araştırırken öğrendiğimiz onca bilgiyi öğrenemeyecektik.. ve sistem konusunda öğrenilen her küçük bilgi hazır bir sistem formülünden çok çok daha değerli benim için...

11. The Following 8 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.736
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.436
    Toplam Teşekkür
    513 Yazısı Teşekkür aldı

topik 16 sayfa olmuş. elde nevar.

bırakın artık gereksiz tartışmaları.

13. The Following 4 Users Say Thank You to İmales For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

bakın sazan abiyle ilgili birşey daha söölim.bizzat benimle ilgili.ELLIOTT analizlerini ilk 2005 yılında duydum.ilk tepkim şu oldu "ya bu nedir ya? 1-2-3-4-5/a-b-c diyerek fiyat hareketleri nasıl önceden kestirilebilir,resmen deli saçması" dedim.sonra 2006 yılında sn.DEVİR in analizlerini takip ettim derken bir gün vahşi batıda gözüme bir topic ilişti.defalarca gördüm ama çok enteresan hiç girmedim topiğin içine.sonra birgün girdim...giriş o giriş...

sazan abi orada resmen bir kütüphane oluşturdu ve hepsi gerçek fiyatlarla,eş zamanlı sayımlar...her sabah gün başlamadan sabah 7 de 7:30 da analiz koyuyordu.ve o gün başlamadan karşılaşacağımız muhtemel fiyat hareketlerini 15 dk graf üstünde gösteriyordu.vurulacak hedefleri yazıyordu v.s.bunu herkes yapamaz yapsa da öylesine kalabalık bir ortamda her adam paylaşmaz.millet sadece ben kazanayım derdinde çünkü.sazan abi vallahi neredeyse hiç sektirmeden hergün analiz yaptı bazen gün ortası tekrar güncelledi...öyle böyle derken bende kendimce bayağı bir yol aldım...yeter mi yetmez elbet ama çok şey öğrendim.en azından bir yerde bu konuda analiz görünce boş boş bakmıyorum.kendimce yorum yapıyorum, bazen EW ile çok emin olduğum hareketlere bende katılıyorum.bazen yanılıyorum v.s.

forumdan ayrılması hoş olmadı...

UMARIM DÖNER VE ŞU YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAR (IZ)...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

15. The Following 11 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın sazan abiyle ilgili birşey daha söölim.bizzat benimle ilgili.ELLIOTT analizlerini ilk 2005 yılında duydum.ilk tepkim şu oldu "ya bu nedir ya? 1-2-3-4-5/a-b-c diyerek fiyat hareketleri nasıl önceden kestirilebilir,resmen deli saçması" dedim.sonra 2006 yılında sn.DEVİR in analizlerini takip ettim derken bir gün vahşi batıda gözüme bir topic ilişti.defalarca gördüm ama çok enteresan hiç girmedim topiğin içine.sonra birgün girdim...giriş o giriş...

sazan abi orada resmen bir kütüphane oluşturdu ve hepsi gerçek fiyatlarla,eş zamanlı sayımlar...her sabah gün başlamadan sabah 7 de 7:30 da analiz koyuyordu.ve o gün başlamadan karşılaşacağımız muhtemel fiyat hareketlerini 15 dk graf üstünde gösteriyordu.vurulacak hedefleri yazıyordu v.s.bunu herkes yapamaz yapsa da öylesine kalabalık bir ortamda her adam paylaşmaz.millet sadece ben kazanayım derdinde çünkü.sazan abi vallahi neredeyse hiç sektirmeden hergün analiz yaptı bazen gün ortası tekrar güncelledi...öyle böyle derken bende kendimce bayağı bir yol aldım...yeter mi yetmez elbet ama çok şey öğrendim.en azından bir yerde bu konuda analiz görünce boş boş bakmıyorum.kendimce yorum yapıyorum, bazen EW ile çok emin olduğum hareketlere bende katılıyorum.bazen yanılıyorum v.s.

forumdan ayrılması hoş olmadı...
    evet yaa.. ben de hergün takip ederdim o topiği.. hatta seni ilk orada tanıdım.. hiç EW analizleri ile ilgili kitap, döküman v.s. okumadığım halde o kadar çok şey öğrenmişim ki o topic sayesinde.. en azından şimdi dalga sayımı yapamasam da piyasa hareketlerinden hangi dalgada olduğumuzu az çok anlayabiliyorum ve çok faydası oluyor tradelerimde..

zaman zaman EW ile ilgili çok takılmalarım, şakalarım oldu.. sn.sazan alınmıştı hatta bir keresinde.. çok üzülmüştüm onun alındığını görünce.. çok şey öğrendik kendisinden.. umarım tekrar aramızda görürüz..

17. The Following 10 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

sazan abi nereye gittin ..hiç mi hatırımız yok .. çok üzülürüm hakikaten gidersen ... ..
    2013,00

19. The Following 12 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Rooks çevrimdışı çift hesap sebebiyle uzaklaştırıldı
    Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    293
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    704
    Toplam Teşekkür
    242 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sazan abi nereye gittin ..hiç mi hatırımız yok .. çok üzülürüm hakikaten gidersen ... ..
    olay bu değilki.gitmek için bahanesi oldu hala anlıyamadınız dimi.yine ego tatmini yapıyo göremiyosunuz.herkesin ona yalvarması lazımki geri gelsin.yoksa dediğin gibi bunca onu savunan insanlara karşı hiçmi hatrı yok?? yada pardon tabiki var içindeki bilgi verme isteğini 50 teşekküre yaparım diyen biri hakkında yanılıyorumdur belkide.
    sayın ceprhin gibi çok fazla iyi niyetli düşünüp bize aslında formül veya gerçek bilgi vermiyerek bizi düşünmeye zorluyodur.işte bilgi budur..cem yılmaz gibi yani güldürürken düşündürmesinide biliyo ama nasıl güldürülüceği hakkında en ufak bir ipucu bile vermiyo

Teşekkür Teşekkür 
    218
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14
    Toplam Teşekkür
    7 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Rooks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay bu değilki.gitmek için bahanesi oldu hala anlıyamadınız dimi.yine ego tatmini yapıyo göremiyosunuz.herkesin ona yalvarması lazımki geri gelsin.yoksa dediğin gibi bunca onu savunan insanlara karşı hiçmi hatrı yok?? yada pardon tabiki var içindeki bilgi verme isteğini 50 teşekküre yaparım diyen biri hakkında yanılıyorumdur belkide.
    sayın ceprhin gibi çok fazla iyi niyetli düşünüp bize aslında formül veya gerçek bilgi vermiyerek bizi düşünmeye zorluyodur.işte bilgi budur..cem yılmaz gibi yani güldürürken düşündürmesinide biliyo ama nasıl güldürülüceği hakkında en ufak bir ipucu bile vermiyo
    Kapat arkadaşım artık bu konuyu gına geldi.Güneş balçıkla sıvanmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri