sn martoniki Allah nazardan saklasın ,uzun ve sağlıklı mutlu bir ömür versin ....
sn martoniki Allah nazardan saklasın ,uzun ve sağlıklı mutlu bir ömür versin ....
750 kısa...stobum yakın...bı daha bu sansı bulamayabılırım...
--Eksiklik Kendi Özümde--
patron, pscal ı bu siteelrden birinde satışa koysana..açık arttırma falan..ya hiç ben alışveriş yapmadım bu ikinci el sitelerinden... orda fatura işi v.s. nasıl halloluyor kişiden kişiye satışlarda..
misal ben bir tane dolap koydum satışa 200 liradn..satıldı..fatura kesme işi noluyo...
BANGA mühim
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Valla soru ciddi mi yoksa şaka mı anlamadım ama ben ciddi olduğunu varsayarak cevap vereyim
Ürün sıfırsa fatura kesmek zorundasın, ama 2. el ise fatura falan yok...
Oradaki ilanı paylaşma nedenim ise aracı tanıtan cümleleri yazan kişinin esprili, zeki ve alaycı açıklamaları idi![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
la ne faturası ya
fatura matura yok...orada söz senettir
2.elde ne faturası olacak asti?adam evine bi dene buzdolabı almış kullanmış yenisini alırken eskisini elden çıkarıyor.bunun için beyaz eşya tükkanı açıp vergi dairesine tescil ettirip fatura-irsaliye bastırıp onnan sonna mı satacak yani şindi o eski buzdolabını?etme eyleme lem...
yok öyle bişey.birçok sıfır ürün bile faturasız satılıyor.ben aldım gittigdiyordan.sony foto makinaesi...kutusunda sıfır açılmamış.4 senedir kullanıyoruk tık yok
bir sürü şey aldım bu şekilde gittgidiyor ve ebay den.2.el değil ama hep sıfır.bazı satıcıları fatura kesiyor.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ikinci el satışlarda (gayrimenkul ve otomobil dışında) vergi, harç vs bir şey var mı normalde? YokO yüzden internette de yok...
Sıfır ürün satıyorsun diyelim, bu ürünün faturası olması lazım... Sen nerden aldın bu sıfır ürünü? Kaçak getirmediysen illa ki faturası, garantisi vardır... Kaçaksa zaten bu başlı başına suç
Kaçak değilse zaten fatura kestirmiş KDV, ÖTV vs neyse vergisini ödemişsin demektir... Bir malın bir kere vergisi olur (gayrimenkul ve otomobil dışında)...
Bence sen bunları biliyorsun da, neden soruyorsun anlamadım![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
euru usd eksiye gecmek uzere.
sistemi sat a dönen veya dönme hazırlığında olan var mı? ben de mi hata var yoksa?
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri