http://www.youtube.com/watch?v=Rd8AJ...eature=related
o zaman terje işini görür biraz...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Rd8AJ...eature=related
o zaman terje işini görür biraz...![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
350 puana sıkışmış burası ne tarafa kırılacak acaba![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ABD büyüme 2.2 beklenti 2.8
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yyld![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
herkes susmuş...şortlara dakviye 625*650 4/5 şort oldum **
BANGA mühim
cok güzel hareketler bunlar....
nedir bu short kapama yarısı ? haber fılan da yok ortada...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
foerexte ufak bi kazık attı joni .. goldda .. a* jonileri .. iyi pataklıyodum ama .arkamdan saldırdılar ... ehehueuhe ..
vobda zero işlem long devam .. forexte poz varken vob pozuna bakamıyorum bile .. new high gördükmü![]()
2013,00
alın alın bedava bunlar ha ha ha....
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri