ben bu piyasaya inanmıyorum yaa...artıya geçiyor endeks...inanılmaz...nasıl bir oyundur bu yaa!!
teşekkürler dostum...73.000'den full long oldum...73.600 ü bekliyorum..ordan tekrar reverse yapabilirim...bakalım...palaaaa duy sesimi![]()
duyduu...73.600 reverse ve fulll corttttttttt
bu sefer olmayacak pala...bu sefer döneceksin...duy sesimi duyyyy![]()
gel gellll..bekliyorum 72.500'de!!! duy sesimi duyyy..delirttin bnei palaaa![]()
Short topraklarındayız..Eli mahkum gelecek 68-69 bu hafta...
pala bozuntusu az daha yakalıyordu bugün..sesimi duydu ama ben de onun hareketini gördüm..73.600'den cortlarımı 400 puvan zararına 74.000'ten tekrar lönkkk yaptım...nette kara geçtim şükür...ey pala..daha çok paranı alacağım senin![]()
şimdi kaskatı hiç bir zaman olmayacağız,....pysa şu, ya vob, ya bop,....pysayı bop üzerinden yorumluyor, vob üzerinden rakamlar veriyoruz,....yazdığımız üzere, cuma kapanış itibarıyla 73650 altında kapatmıştık,...bunun altı short toprakları idi,....toprak kelimesi aslında bir bölge demekti zira kapanış olarak, ne short ne long kapatmıştık ama bölge shorttu,....71400 böyle bir rakamdı, .....73650 ise mutlaka stop olmalı idi,...yada poz azaltma seçeneği kullanılabilirdi,...susd nin 1.72xx yapması şüphesiz agresifti, illaki düzeltme ister, bugünkü dipten toparlanış buna yönelikti, zira susd tatlı çıkmalı, bop böyle söylüyor, vop ise 71400 den, 74975 e yükselerek bunu gösterdi,........
şüphesiz susd nin, 1.72xxx üstü seyretmesi faizi tetikler, faiz tatalılığı bozar,..çünkü sıcağa verecek paran yok,....sıcak parası ya toplanacak sırası gelince verilecek ve ya st-by gelecek(istersek alırız dedi, yuvayı çok önceden yaptı)......onun içişn py regülasyonuna dikkat edilmeli,....
tekniğe gelince, kalın graftan yorum istemiştik, kalın graf aslında şu fiyatlara 869xx düşüşü dahil carsh yapamıyoruz, burada ki hareket carash görüntüsü altında tepeden inmeler,......işte bu inmeler diplerden agresif long yapıyor ve bu sonuncusu bunların en kuvvetlisi oldu,....
geriye rakam kalıyor,.....o rakam 73650 rakamı olarak cuma günüydü,...diğer bir iki yerden ve asiden de bu rakamı aldık,....ekonomiler kadırgalar gibi çatırdıyor,....ama bugünkü toparlanışın arkası nonu bilmiyorum, yazarsanız elbet yorumlarım oalacaktır,.....
iyi akşamlar cümleten,.....![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri