cümleten iyi akşamlar, gözler yoruldu dinlendirelim biraz,..........
cümleten iyi akşamlar, gözler yoruldu dinlendirelim biraz,..........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Forumdaşlarıma duyuru, security adlı nickimi indregandi olarak değiştirdim, duyurulur,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Patronaj şu boz ayı tecrübeli abeyme yazdığım durum sakat biraz o beni kıllandırıyore,............Düğmeye basarlarsa bu ikisi, çatırrrrrrtt buz kırılır içine düşeriz valla, gerçi ben şorttum, dolarede longum, ema böylede bir durum var essahtan, iş son yarım saatte -6xx kotratodan, 2xxx kontratoya kadarin ald, karşı aykları varsa ne bilim işte bunlar fırıldak sonuçta,......![]()
Nasıl bir prosedür takip ediyorsunuz,mahkemeye verip mahkeme kararıylamı değiştiriyorsunuz...
Yoksa forum yönetimi tarafındanmı yapılıyor...
Şayet mahkeme kararı gerekmiyorsa,forum yönetimince yapılıyorsa....
Efendim Sevgili HeLLiM hanımdan istiriham etsem,mimkinse bende ERGEN
olan nick imi EMEKDAR olarakdanacak değiştirsem...
Olurmukine...
Ahanda HeLLiM hanıma açık dilekçe...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Önce astiye boğazda rakı balık ısmarlıyorsunuz. Ardından destek@voborsa.com adresine mail ya da direkt http://www.voborsa.com/forum/private.php?do=newpm&u=52 adresinden bir özel mesaj atıyorsunuz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yaw o "İndira Gandhi" değil miydi??? Hem de bir bayan değil miydi???
http://en.wikipedia.org/wiki/Indira_Gandhi
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri