şindi geyiğin üzerine bir de sistem muhabbeti açtık mı oldu kaymaklı kadayıf..şimdi biliyorsunuz SAZAN the GORGEOUS aylar önce foruma beleş bir sistem yapıştırdı..sonra arada bir anılır oldu..bildiğiniz üzere o sistem 60 dakıkada başarılı ve kullanan kazanıyor..amma gelin görünki, bay SAZAn'ın bu sistemi geliştirmek çok mümkün hatta getirisini katlayacak fayntuningler yapabilirsiniz uyasrısını kimse hatırlamadı..üstelik sistem isteril cığlıkları da devam etmekte..Şincik; ben bu mevzuyu neden açtım.... SAZAN'ın sisteminde iki dene yada tane değişken vardı..Biri bullfear öbürü bearfear... bir Allah'ın kulu dedimi yaww şu değişkenleri birer indikatör oalrak tantayımda çiziktireyim, şu sistemin ruhunu anlayayım diye..belki demiştir...ben demeyenlere hatırlatmış olayım...bunları indikatör oalrak tanımlayıp fiyat grafınızın üstüne bi çiziktirin bakalım ne göreceksiniz...biraz basitleştirerek dersek bay SAZAN'ın sistemi dar bir band tanımlayarak C'nin bu banda göre durumuna göre al-sata karar veriyor..yani bullfear ve bearfear tabiri caizse fiyatla dans ediyor. şincik bu sistem nasıl geliştirilir
1) hatalı sinyalleri inceleyip ortak özelliklerini çıkarıp bunlara uygun filtre tasarlamak gibi en genel yol
2) bu fiyatı araya alan bandların formülü ile oynayarak...peki ne şekilde? grafa ve bu yeni iki indike bakın..hangi piyasada formülde nasıl değişiklik yapılacağı aslında kabak gibi ortada...
oh beaaaa..sistem geyiğimizi de yaptık..10 dan aşağı teşekkür gelirse küserim haaaaaaa....
Az sonra BAY SAZAN gelip, sallama asti, hiç alaksı yok derse de süper geyik olacak..ehuheuehue
TOKOBA: bu mesajı taşıma abicim ms topiğine burda dursun..en azından şimdilik ..ehuheueh
Yer imleri