Sayfa 10833/13018 İlkİlk ... 98331033310733107831082310831108321083310834108351084310883109331133311833 ... SonSon
156216 sonuçtan 129.985 ile 129.996 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

şindi geyiğin üzerine bir de sistem muhabbeti açtık mı oldu kaymaklı kadayıf..şimdi biliyorsunuz SAZAN the GORGEOUS aylar önce foruma beleş bir sistem yapıştırdı..sonra arada bir anılır oldu..bildiğiniz üzere o sistem 60 dakıkada başarılı ve kullanan kazanıyor..amma gelin görünki, bay SAZAn'ın bu sistemi geliştirmek çok mümkün hatta getirisini katlayacak fayntuningler yapabilirsiniz uyasrısını kimse hatırlamadı..üstelik sistem isteril cığlıkları da devam etmekte..Şincik; ben bu mevzuyu neden açtım.... SAZAN'ın sisteminde iki dene yada tane değişken vardı..Biri bullfear öbürü bearfear... bir Allah'ın kulu dedimi yaww şu değişkenleri birer indikatör oalrak tantayımda çiziktireyim, şu sistemin ruhunu anlayayım diye..belki demiştir...ben demeyenlere hatırlatmış olayım...bunları indikatör oalrak tanımlayıp fiyat grafınızın üstüne bi çiziktirin bakalım ne göreceksiniz...biraz basitleştirerek dersek bay SAZAN'ın sistemi dar bir band tanımlayarak C'nin bu banda göre durumuna göre al-sata karar veriyor..yani bullfear ve bearfear tabiri caizse fiyatla dans ediyor. şincik bu sistem nasıl geliştirilir

1) hatalı sinyalleri inceleyip ortak özelliklerini çıkarıp bunlara uygun filtre tasarlamak gibi en genel yol

2) bu fiyatı araya alan bandların formülü ile oynayarak...peki ne şekilde? grafa ve bu yeni iki indike bakın..hangi piyasada formülde nasıl değişiklik yapılacağı aslında kabak gibi ortada...

oh beaaaa..sistem geyiğimizi de yaptık..10 dan aşağı teşekkür gelirse küserim haaaaaaa....
    Az sonra BAY SAZAN gelip, sallama asti, hiç alaksı yok derse de süper geyik olacak..ehuheuehue

TOKOBA: bu mesajı taşıma abicim ms topiğine burda dursun..en azından şimdilik ..ehuheueh

2. The Following 7 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

SAZAN'ın sisteminde iki dene yada tane değişken vardı..Biri bullfear öbürü bearfear... bir Allah'ın kulu dedimi yaww şu değişkenleri birer indikatör oalrak tantayımda çiziktireyim, şu sistemin ruhunu anlayayım diye..belki demiştir...ben demeyenlere hatırlatmış olayım...bunları indikatör oalrak tanımlayıp fiyat grafınızın üstüne bi çiziktirin bakalım ne göreceksiniz...biraz basitleştirerek

Ben dedim abi hem de ilk başta dedim ama nafile bir ilerleme yok
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

4. The Following 3 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Seneryo yerine oturacakmı bakalım, şu anda dji -% 47 ile gün içi öngördüğümüz üzere görece düşük kapadı, biz ne diyorduk dov gerek çıkış yönünde gerekse düşü yönünde geberik hareketler yapacak, zamana oynayacak, (s&p500 blançolarına), öte yandan futursuzlarda dünya nöbetine devam edecek, grp şirketlerindeki ağalarda 1.3 lük wep-cam hareketlerine devam edecekler, yapabildikleri kadarı ile talan ve yağma devam edecek, kaynak transferide devam edecek, burada en kötü hesap dahi mali sektör blançolarına kar yazdıracağı için güçlü 2010 imajı verilmeye çalışılacak, işin ayı tarafında ve boğa tarafında aynı oyuncular olduğuna göre bu pekala mümkün ve sonada yaklaşılmış durumda,......... sona da yaklaşıldığı yatırımcı cephesinde hissedildiğinden işin pozisyon kısmındaki poz ve oyuncu sayısıda ister istemez artıyor, bunu vop ta 220000 aps nin geçilmesi şartıyla 250-260000 leri bulacağız şeklinde de gün içi özetlemiştik, bu aynı zamanda ağanında sevdiği bir durum olup ağanın kazancınıda bir hayli şişirecektir, yarınki senaryonun gün içi belirttiğimiz gibi futursuzların dünya nöbeti doğrultusunda şekilleneceği ortada, yani yarım ekmek arası peynir, grup ağalarıda ekmeğin içine bal sürmeye çalışacak bu bölümde, nede olsa talan yapıyorlar,
    İşin teknik durumuna bakarsak, grfta görüldüğü üzere, 66600 hedef olarak durmakta, ben bunu geçmiş bir yazımda 65 barına tırmanabiliriz diye söylemiştim ve görüntü bu yönde, diğer taraftan 63875 ilk destek olarak karşımıza çıkmakta,65 yeresinden kayışta 3 gün trend line altında kalıp, sonrasında trend line üstüne özellikle bu gün çıkmamız, fake olasılığını grafta görüldüğü üzere güçlendirmekle birlikte,yukarı yönde 63875 ağayada motor etki yapmakta ve ağayı yukarı doğru itmektedir, makrolardaki bu günki hızlı tırmanış, DXY de ve gösterge faizde yarın için indik yorgunluğu nedeniyle yerini molaya bırakabilir, öyle ise ağa farenin kulak kıkırdağını üfleyerek ısırdığı gibi yarında lönk yönünde shrt biçmeye, devam edecktir, ahan da graflar,....

Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. The Following 8 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben dedim abi hem de ilk başta dedim ama nafile bir ilerleme yok
    Astin senin hatırlatmanla tekrar açtım matriksi ve bir değişiklik yaptım sistemde... Ve getiri az bişey arttı ama işlem sayısını yarıya düştü...

Gerçi aynı getiriye sahip olan iki sistemden işlem sayısı fazla olan mı yoksa az olan mı tercih edilir, bu da tartışılır...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Bu da haftalık grafik olarak, yukarıdaki düşüncelerimize bakışımız, graf konuşuyor biz susuyoruz,......kırmızı ok çok şey söylüyor,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

9. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı security Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu da haftalık grafik olarak, yukarıdaki düşüncelerimize bakışımız, graf konuşuyor biz susuyoruz,......kırmızı ok çok şey söylüyor,
    Hangi dilden konuşuyor,ben anlamadım onun dilinden...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Bu da haftalık grafiğimizin sistemleri ve indikatörleri

12. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı ERGEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi dilden konuşuyor,ben anlamadım onun dilinden...
    kırmızı ok
    1.2005 den gelen çizgi,
    2.mart 2009 çizgisi,
    3.yükseliş kanalı üst çizgisi

69xxx da buluşuyor ve nihai hedefi işaretliyor,

14. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

50.845 geçilirse...
    Cepte dursun...
    Bol şanslar hepimize...

16. The Following 9 Users Say Thank You to mavi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı security Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırmızı ok
    1.2005 den gelen çizgi,
    2.mart 2009 çizgisi,
    3.yükseliş kanalı üst çizgisi

69xxx da buluşuyor ve nihai hedefi işaretliyor,
    Oraya kadar çıkmışken erinmesin,76500 de yapıversin,çanağı çömleği doldursun,hazır işler yoluna girmişken..

ZAHMET OLACAK AMA..
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

18. The Following 2 Users Say Thank You to EMEKDAR For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Standart XU100usd...

Usd olarak XU100 e baktığımızda...
    Tabiki W etiketini eski yerinden biraz geriye kaydırırsak...
    Sadece alternatif fikir olsun diye ekleyeyim istedim.
    Euro / Usd'da flat olunca, VOB ne yapıyor bensiz bir baktım işte.
    Mola ya devam.
    Bol şanslar hepimize...

20. The Following 9 Users Say Thank You to mavi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı ERGEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oraya kadar çıkmışken erinmesin,76500 de yapıversin,çanağı çömleği doldursun,hazır işler yoluna girmişken..

ZAHMET OLACAK AMA..
    Haftalıkta macda bakarız uyumsuzluk falan yakalarsak basarız tokadı, slov trader için farklı anlamı var, hop oturup hop kalkana farklı, bütçe meselesi, 65 den tokadı çakanlardanım, ama şimdi 65 tekrar tehdit ediliyor, risk getiri önemli, 69 a 4000 puvanmı, yoksa 44000 e, 20000 puvanmı, slovcu için farklı pramitler olur biter, ben bunu geçmişte ağa yüz tutkunumu yoksa beden tutkunumu diye açıklamaya çalışmıştım,
    Öte yandan iç dinamikler çok karışık, topluma barut fiçısı bir kibritlik işi kaldı ne yazıkki, malesef 12 şehitimizi, en son 7 şehidimizi long yapan bu temelsiz, duygusuz, vatanı ve milleti olmayan bu piyasa bu defa o kadar rahat deyil ve diken üstünde, bir noktada aceleleri bundan, kan akmasını kimse istemez ama bu bir gerçek, kime olursa olsun asker, polis, türk, kürt farketmez bu defa,...kıçın üstüne çakar, evt 1 kişiye bile...arkasına kaç kişi takılacağına bağlı artık durum ve saflar tutuluyor, nereye baksan sağ duyu çağrıları yapılıyor,........ malesef artık bunlarıda yazıyoruz, bu güzelim yurdumuzda bunlarıda yazıyoruz,....hiç yoktan varettiler olayı sıfırdan, yazıklar olsun bize bu kazığı atanlara,.....alet olanlara,....çanak tutanlara, 3 re li şerrrefsizlere,.........şerrrefsizler.......

22. The Following 8 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)