Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
paun yerine yüzde ile hesaplatırsanız sizin istediğiniz gibi olur.
bu arada evet MS puanı sabit kontrata göre hesaplıyor. Bence doğrusuda o, Diyorsunuzki cebimdeki paraya göre hesaplasın,tamam o zamanda MS size diyorki cebindeki bütün parayı masaya koyarsan ben hesaplamam, senin batışına gidicek yol gösteren program ben olmak istemiyorum diyorÖyle durumda matriks hemen hesaplar, bazı hataları var artık bilinçlimi bilinçsizmi bilemem ben... Ama 15 dklıklarda 4 ay geriye gidememesinin altında büyük bi kazık yatıyor ya neysse....
63425 bu gün için önemli fiyat, bunun üstünde güçleniriz, altında zayıf kalırız,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
CADYeni Konut Fiyat Endeksi (a/a) (Eki) 15:30 %0,5 Yüksek
USDPerakende Satışlar (Kas) 15:30 %0,6 %1,4 Yüksek
USDPerakende Satışlar (Otomobil Hariç) (Kas) 15:30 %0,5 %0,2 Orta
USDİthal Fiyat Endeksi (a/a) (Kas) 15:30 %1,2 %0,7 Düşük
USDİthal Fiyat Endeksi (y/y) (Kas) 15:30 %3,1 -%5,7 Düşük
USDMichigan Güven Endeksi (Ara) 17:00 68,5 67,4 Yüksek
USDİş Dünyası Stokları (Eki) 17:00 -%0,2 -%0,4 Orta
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
11 Aralık Cuma "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GBP ÜFE Girdi Fiyatları (a/a) (Kas) 11:30 %0,5 %2,6 Yüksek
GBP ÜFE Çıktı Fiyatları (a/a) (Kas) 11:30 %0,3 %0,2 Düşük
GBP ÜFE Çıktı Fiyatları (Çekirdek) (a/a) (Kas) 11:30 %0,2 %0,3 Yüksek
EUR AMB Başkanı Trichet’in konuşması 14:15 Yüksek
USD Perakende Satışlar (Kas) 15:30 %0,6 %1,4 Yüksek
USD Perakende Satışlar (Otomobil Hariç) (Kas) 15:30 %0,5 %0,2 Orta
USD İthal Fiyat Endeksi (a/a) (Kas) 15:30 %1,2 %0,7 Düşük
USD Michigan Güven Endeksi (Ara) 17:00 68,5 67,4 Yüksek
USD İş Dünyası Stokları (Eki) 17:00 -%0,2 -%0,4 Orta
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
Ekim Ayı İhracat/İthalat birim değer endeksi verisi(10:00)
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri