grafik sapıttı busfer iyce gerçek flat 53800 kırarsa tekrar short
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
grafik sapıttı busfer iyce gerçek flat 53800 kırarsa tekrar short
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
53825 uzun..... ala geldik....
53700 altı kısalırım tekrar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
53825 uzun..... ala geldik....
53700 altı kısalırım tekrar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
54150shortlar 53600den kapandı ordan long...pek yazamıyorm işler yoğun..umarım osman short gitmemiştir
54150shortlar 53600den kapandı ordan long...pek yazamıyorm işler yoğun..umarım osman short gitmemiştir
bir şey daha ögrendik... karı görünce alacaksın.........
54100 den sistem dışı kısaldım....
sistem alda........
bir şey daha ögrendik... karı görünce alacaksın.........
54100 den sistem dışı kısaldım....
sistem alda........
yurtdışınında bugün ralli yapacagı tuttu.......
ne güzel düşecektik......vadeli gözünü topraga dikmişti....
şansa bak......
yurtdışınında bugün ralli yapacagı tuttu.......
ne güzel düşecektik......vadeli gözünü topraga dikmişti....
şansa bak......
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri