ulen 86000 üstünde hemen atlıyo ky ondan da gidemiyo bi türlü![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
bir aşağu basmasu lazum basacaktur bekleyun.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
ayıp ayıp pala sana yakışmıyo makası 400 düşürmüşün hani 1000 puan nerde![]()
![]()
evet herhalde bugün artık 86000 görmeyiz bir daha
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Saraylı hocam günlük grafikte ETR sat vermedi demi yani kema oema ları tam anlamıyla kesmedi tam olarak çözemedim hem kırmış yukarı son bi hamle daha yapıp aşağı dönme riski var gibi görünüyor tabi 86000 üstü kapanışlarda düze çıkar galiba GRAFİKTE DAİRE İÇİNE ALDIĞIM YERLER GİBİ HAREKET OLABİLİR EĞER 86*** YUKARI 3 GÜNLÜK KAPAMALAR OLMAZ İSE
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
saraylı hocam, abs(5dk) dun hangı saatte al vermıs acaba?
Evet hocam ben zaten 15 ve 5 lik grafik var ekranımda sistem 15 lik 5 liği ise sadece 15 in teyidi için dikkate alıyorum benim demek istediğim grafikteki dairelere benzer hareketler olabilir dikkatli olmalı onu demek için günlüğü gösterdim özellikle yani 86-87*** ler çok önemli yeni zirveler için
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri