Asitprof hayırdırbugün bi şeyler var sende
![]()
Asitprof hayırdırbugün bi şeyler var sende
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
XAUUSD full flat... VOB full flat... Bir tek EURUSD long'um kaldı... Onu da biraz daha götüreceğim zarara düşmedikçe... Ben kaçıyorum trafikte cepten bakarız artık...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
xauusd hafif hafif küskülemelr başladı .. hadi hayırlısı bakalım .....
2013,00
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ben flat gider herkese iyi akşamlar pala sana ayriyeten anladın sen onu![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Geceye löng devam
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
16:00 da açtığım longla geceye long
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Eveeeeet
Spot 30 için 85555 üzeri long, altı short demiştik
Yine yaklaştırdılar.
Bu arada vob Aralık kontratı 85900 dü ama inmiş biraz aşağıya, rakamı bi daha inceleyeyim
Bakalım duruma göre uzarım
Şimdilik short devam![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
saraylı abi .. endeks saymaya çalıştım abi .. az sonra gönderecem grafı .. sanki .. daha4. dalga bitmedi gibi .. kombinasyon olacak bence ... tahminim ...![]()
2013,00
Yarın 1000 puan yukarı potansiyeliyle kapıyor pala, sabah sabah 86800 lere ulaşmış bir vob olabilir.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri