92300 açılan pozlar 89300 flat
92300 açılan pozlar 89300 flat
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
syn.Larrosıan
Şahsen bende Long poz için kovalıyorum.
Traderk Nickli Üyeden Alıntı![]()
Günaydınlar,
iyi haftalar,
Gün içi trade için saat 10,48 itibarı ile
89,050 üstü long.
88,000 altıda short..
Gün içi trade de
kar realize ve stoploos kişiye kalmış bir durum.
bana 500 yeter ( yada dayanır ) başkasına 300 bir başkasına 1000 puan
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
88400 longdayım daha bekliyorum
Benim flat olduğum yer 89300 bunun üzerine çıkmasını bekliyorum bakalım
Hayırlı Ramazanlar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Longa devam ederim bakalım hayırlısı py ne yapacak
py en sevdiğim tarafı 300-500 kontratı karşıma çıkarıp beni korkutması bende çok korkuyorum ya
pala hangi rengi seviyor acaba? (paranın rengini değil sesini seviyor da olabilir)
![]()
şöyle bir 89850 yapsan arkasından 91450 yapsan ne olur sanki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri