Sazan 60.575'den Sistem portföylerindeki longların yarısı kadar SW börtföyde shortlar.
Short, tabi ki short bi danem.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
kennym sana bakınca kendimi görüorum.3 bölümde ölüyo gibiyiz.
12 ve ya 13. sezonda kenny'e okulun bir numaralı edirne beyaz kasarı gibi bi kız asılıyo. eric stan, falan kıskanıyo. bunlar öpüsuyolar.eric ,kenny'i uyarıyo neden öpüsüyosun ölürsün diye.o bölümü bulabilirsen tekrar seyret.)
Özür dilerim ama bu cümleden bir şey anlamadım... Hem ben orada espri yapmıştım ama nedense üzerinize alındınız oysa ki kimseyi kastetmedim... Birini kastetsem direk adını söylerim zaten... Neyse gereksiz bir konuyu uzatmaya da gerek yok... İmzama dikkat çekerek sözlerimi sonlandırıyorum...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
evt biliyorum o bölümü , kenny kız arkadaşı ile yüzük takıyo ve bi genclik grubunun konserini izliyolar devamlı)
ky nin southpark yansıması kennydir , istisnasız her bölüm ölmesi ky nin de piyasalardaki halini gösterdiğini düşünüyorum .. galiba sadece 1 bölüm ölmemişti o da bizim piyasada dogru yönü yılda bi kere tutturdugumuzun göstergesi
insanda cartman şansı olmalı aga bu piyasalarda yoksa işimiz zor)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri