bu arada stopları peşin peşin yazalım arkadaşlar..
bu dubaiden daha çok haber gelir..
benim stop 57625 e yükseldi..bayram öncesinden long !
bu arada stopları peşin peşin yazalım arkadaşlar..
bu dubaiden daha çok haber gelir..
benim stop 57625 e yükseldi..bayram öncesinden long !
AHANDA 8
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
niye inanmayam yaww.... o zaman belliki bal tanrıları bu hafta bizle olabilir..
sen bana 1 ile 34 arasında 3 sayı de..ben de sana 1 ile 34 arasında 2 sayı ve 1 ile 14 arasında 1 sayı diyeyim..şans topunu paylaşalımama PM at ha...bu forumdakilerin gözleri göz değil...millet gider 100 er kolon oynar aynı sayıyı büyük payı ben alayım diye
![]()
BANGA mühim
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
buralardan 573xx-4xx yeresine giderse pelam beni seviyor dimektir![]()
57875 e dikkatli olalım, kırılmaması için çaba harcanıyor ama kırılırsa 57150 lere kadar bir düşüş olabilir,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ya ben fantastik filmleri, romanları, şiirleri , resimleri v.s. çok severim aslında..
ama dizi de olmuyor beah..çünkü film, roman v.s. de bir oturduğun zaman kendini kaptırıyorsun fantastik olaylara ve soluksuz bitiriyorsun.. ama dizi de kesintiye uğradığın için gerçek dünyaya dönüyorsun sık sık ve anlamsızlaşmaya başlıyor.. büyü bozuluyor gibi birşey yani..
![]()
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri