YYSD
Yarın sabahtan yola çıkıyorum ve ekrana bakamayacağım, ne yapsam diye düşünüyorum...
YYSD
Yarın sabahtan yola çıkıyorum ve ekrana bakamayacağım, ne yapsam diye düşünüyorum...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
56500 kapatır lo bunlar....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
100 den longum ama stop lossluyum,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
57.125 Shortların yarısı kapanır. SL breakevena çekilir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
arkadaşlar üstünüze afiyet biraz piramitliydim..piramitler 100 den filt..sabit kontrat kısa devam
BANGA mühim
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
WAY **...biz Küskübağları beklerken, meğer Küskü tropik ormanları varmış...
BANGA mühim
Bayrama flat girmeyi düşündüğümden ve yarın da işlem yapmayacak olmam nedeniyle,
UV portföyü hariç tüm portföylerdeki (sistem dahil) shortlar 57.075'den kapatılır.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri