eur/usd coştu, usd/ytl göçtü.. bu borsa bugün çıkamazsa bile yarın çıkar abi..![]()
eur/usd coştu, usd/ytl göçtü.. bu borsa bugün çıkamazsa bile yarın çıkar abi..![]()
Shrttan flatos, bekleme modu, pelayı serbest bıraktım uçacakmı bakalım, her iki durumuda anlamak için, hem usd, hem vop,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
selcuklu abeyım 57850 ustunde kalırsa artıkın gri okların potanstayızsen kaşındın gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
size bi soru.. eur/usd 1.53 hedeflerse dow kaçı hedefler?![]()
way **,,vobgolda bak..56500 olmuş...ben bunu %2 karla 53000 den sattım diye seviniyodum way**....
BANGA mühim
İş o kadar kolay deyil fx çi patron, yeni perde açtılar, coni sopayı çıkardı yastık altından, bizimkiler öncesinde düştüler, dötü bir nebze olsun sağlama aldılar, tam senin grafların py si bundan kelli, dutturularsa, emme sıkıcı py ler olacak gibi, pozişınlar için, birikmiş işlerimizi yapabiliriz bu aralar,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri