hızlı sistemler sattaa 17.15 barıyla sat gelmiş ana sistemss alda ama bu sat sinyallerini yabana atmıorum poz azaltıorum kapanış satı gelmese geceye long ama riski az long
hızlı sistemler sattaa 17.15 barıyla sat gelmiş ana sistemss alda ama bu sat sinyallerini yabana atmıorum poz azaltıorum kapanış satı gelmese geceye long ama riski az long
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Anket yokmudur?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
biraz toparladım .. ama aracıya çalıştık bugün .. geceye long girdim ...
2013,00
olmazmı
ANKET![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Geceye short kaldım
Nisan uzlaşma 63050 oldu
Herkeze iyi akşamlar.![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
py yapıcılar yüklü alış yaptı garantiyle 1/2 satışlarıda var piyasa her yöne açık düşerse tekrar buralara gelir çıkarsa iniş sağlam olur...
iyi akşamlar......
ayular rahat uyuyun...........
dow..un a ****** bu gece...............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
açan yoksa ben açıyım anketi
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Yo yo l0 de
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
geceye 950 den gene long maalıyetı asaı cekerekten...herkese hayırlı akşamlar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
şaşırtıcı ama gerçek...500 puan gerilemeye karşın gelmeyen sat ....astetom 1/3 long 63050 den...şaşırdım valla ben bile...üwwww
zild
iyi akşamlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri