mfi al verdi gosterge dibinde..
bu hareket iki seye işaret eder fake al : dibini bulacak demek ki ana düşüşlerde bunu cok yaptı ancak yuksek fıyat degısımlerınden sonra yapardı genelde yanı bı dıp yaptıktan sonra derdı bu alı sımdı oyle bı durum olusmadı ,
ikinci olarak gercek al , ki bunu dedıkten sonra asırı fıyat yukselısı olusuyor.. piff iice kafam karıstı.. yazı tura mı atsam kı... en azından dusunme olmuyo ya herro ya merro...![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
cıkk buradan long beklemek yemiyor yawf..57 de long olmak gibi değil ki burada long olmak..
battı balık yan gıder 58025 long.. bı sans deneyelım her zamankı gıbıtutmayacak ama olsun...
sabah sabah çarptı gene allahsız pala..
gosterge gibi hay bin kunduz.. kapattım pozu..
iiki kapattık simdide yukselıyo geriii piff oynamıyom ben cok carpılmaya basladım...
stopumu beklemeden kapattım uzunları.. bugün yön konusunda kararsızlık var bende.. en iyisi izlemek..
yaww kenim...diyeceğim oki, eğer böyle fast trade edeceksen, alırlarken değil verirlerken al, alırlarken de sat..en azından yatay piyasada kaptan swing trade de kaznırsın..ama trendde oyarlar.. ama sen beyle yaparsan hem trende hem yatayda oyarlar ...üwww
BANGA mühim
52000 kapatırız bence...53000 de olabilir...eğer dax %5 çıkarsa bizde tepki alımları olur 54000 bile kapatabilriz... dax %5 düşerse ama pala tersde kaldıysa 65000 bile kapatabiliriz..olasılık yani...ama bence 56800 kapatırsal makul olur... makul kapanış istiyorum
BANGA mühim
ahaaaaa 20 daklıkda geçici sat çıktı..darısı 15 in başına
BANGA mühim
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri