Dow sağlam dağıldı ama bizimkiler "zaten biz düşüşümüzü yaptık" modundalar yine...
Dow sağlam dağıldı ama bizimkiler "zaten biz düşüşümüzü yaptık" modundalar yine...
kısa devam...
50000 e kadar işlem yok...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
16.10.09 dan beri 10869 konratla shrt lideri AKBNK, bu gün günlükte 4805 ile long lideri, bu kurumun bir anda shrt dönmesi iyi iş çıkartır,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
58 şortum ama..düşüşü beğenmedim.. kalıcam geceye..öptüm byy
a.t nin şu 10495 hedefi şimdilik tutmuş..hedef geçilmezse a.t nin heykelini dikmek lazım...
yok öyle birşey....adam kaç gün önceden 10495 dedi...dün max. orayı gördük..
oha yani... 700 flat..
ben el freni diye buna derim. vay anasını ya...
paritelerden cozutmayan kalmadı, dow desen maymun, biz dimdik ayakta!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ocak ayına kadar şelale falan yok, dağılın ayular..![]()
Şhrt lara izin mi vermiyorlar, fena savunuyorlar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Rüya gibi ya...
DOW düşüyor, EURO düşüyor, USD çıkıyor, SPOT düşüyor.... ee... VOB ralli yapıyor....
Biri beni çimdiklesin galiba rüyadayım...
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri