Yüksek uçan kartalın,po.u seyrek düşermiş...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bugün 15.30 da abd den büyüme verileri gelecek..
cover ve full long .. stopuda yazdım alta .. çıkıyorum ben ...baskı belli fincan belli kulp belli ... ralli olur gol olur tahminim ... ralli ralli ralli .. precher amca yanılıyor bence .. ralli ralli .. 6 defa yazdım .. ahanda 9 olsun ralli ralli ralli ... .cümleten bol kazançlar çıktım byeee .. .
2013,00
işyatırım dün en iyi alıcıydı,bugünde aynı durum devam ediyor ve 4000 kontrat üzerinde net alışta..
ver küsküyü ver küsküyü
BANGA mühim
o neydi öyle ?
long treni fazla kalabalık oldu galiba![]()
ula bu kadar ksımetsizlik olurmu yawww...
geriye dönük bir baktım sisteme... 6 kez 1000 puandan fazla sabah gapi yemiş..bunların 5 inde sata geçmemiş alı korumuş ve sonunda feci haklı çıkmış..sadece 1 inde sata geçmiş yani gapi kabullenmiş... ve tahmin edin bakalım ben hangisine denk gelmişim /cerfo da hatırlayacaktır bunu)way **..böyle kısmetin
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri