Hocam biz de sizi seviyoruz...Teşekkürler...
Hocam biz de sizi seviyoruz...Teşekkürler...
turuncu bank, 7.60 da, bir önceki analizde 7.60 vermiş, 7.56 dönmüştü, ille vuracak, ille kıracak, 7.27 diğeri idi,....bunda zaten 7.27 yok, ya 26 ya 28 olacak, ...
anlaşılan ve bilinen o ki, turuncu bank her iki yerede değdi, 3 iş gününde ve tam bir fake tesis etti,
artık gözüm ve kaşım, eski yerelerin kırılmasında, ilk olarak 79633 telofon var,...bunu 80050 takip ediyor ve ben ağamın 500 min puvan gerisinden makul yereden bu olup bitenleri izleyecem,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Dj de gelmiş geleceğere 12700 lerde
bir tel al eline, teli bir tarafa bük, sonra tam tesine diğer tarafa, ne olur tel kırılır,.....bu fake üretti, fiyatlar bir tarafa büküldü sonra tam tersine, bu her zamn agresif olur,....bedenler dönse beyin dönmez, beyin dönse beden dönmez,.......
burada izlediğimiz yol güzel gelişti, makulluk para etti, bu gün, inş devamıda gelir, ve trende kara otururuz, bu anlamda üstümüze düşeni yaptık,.....ve halen 700 puvan gerisinden yarına bıraktım,...yani buradan bassa o 700 puvanı alamıyacam,...
ama 1000 puvanımı alacam,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
79300 hedefine gidiyor şimdide
bende terse kaldım yaa.. ilk önce verdi sonra aldı şerro...
bu kadar yükselteceğini doğrusu tahmin etmemiştim..
yine eskiler sorun 79200, 79633, 80050 baklım ne yapacaklar geriden takip,....
garana bak yaa % 4 yükseltti.. bazen çok abartıyor...
Fırsatlar bitmez yeterki sermayeyi bitirmeyelim. Salla gitsin. Nasip...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri