öyle bir yukarı yapacakki yanılmıyorsam bakalım göreceğiz ilerde
öyle bir yukarı yapacakki yanılmıyorsam bakalım göreceğiz ilerde
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
İlginçtir yukarı yapacağı zaman ky korkutup malını almak için hep aşağı basar py
97400 stop+ short açtım bakalım hayırlısı
Trdae işi böyledir stopsa stop shortsa short birebir uyulması lazım uyulduğu takdirde zararı minumuma hatta kara çevirir.Tereddüt olmayacak
Bugün benle biraz uğraşıyor ama 97400 den kısaya devam iyi akşamlar cümleten hayırlı kandiller dilerim.
Paranız sağlığınızı bozmasın
97400 den kısaya devam ediyorum
Dün o yukarı hareketi 98350 den düşünüyordu numara çekerek aşağı bastı tekrar aldı,aşağı basarken stoplattıktan sonra yukarı gitmeside aldatmacaydı sonuç ortada bana 1000 puan borcu var şimdilik dünden
Günaydın
günlük trade için
pivot 97,450
poz log.
stoploss 96.800 20 dak. da
hedef 99.450
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Seviyorum sizi py ları hakkımı iade ediyorsunuz teşekkürler
Habertürk protestosu...
Caz orkestrası...
Reyhanlıyı unutma konseri...
http://www.youtube.com/watch?v=HrXD4UVyDow
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Trade böyle işte inandığın doğrulara güveneceksin ama sağlamsa o bir alır ben 2 alırım sağol py
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri