geldim geldim
geldim geldim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Papaz bu gece 1,33 ü görür aşar, pazartesi 1,34 görür biz açılana kadar asyayı yukarı taşır, belki o vakit bizim açılış iyi olur. Tahminime görede öyle olacak.
Oralarda tutunabilirse global piyasalar ve biz, yılsonu rallisini yurtdışı yapar, biz rallicik yaparız yeni yüksek göremeyiz.
Yok tutunamazsa aynen dibi boylamaya devam
Tesadüfe bakın, fikiliks Pazartesi günü ABD nin en büyük bankasında dönen dolapları açıklayacak![]()
Yani tesadüfün böylesi açıklayabilirmi durumu?, ancak bu kadar denk gelebilir yükselen tepelerin düşen tepelere boyun eğmesi durumları![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
tren kalkar dal sarkar.....cuf cuf
Bizimde bugün görüp göreceğimiz 85550 ymiş diye düşünüyorum, ama bellide olmaz tabiii
Vob kırsın 85900 ü aynen LONG.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bugün kıramaz, pazartesi kırarlonga geçen geçene, oradan güm düşer, shorta geçemeyen yanar, buda olur. o sebepten, 85900 aşağısı short, üstü long.
ben bunu böyle bilirim.
Hun İmparatoru ATİLLA
Veriyi 84000 de karşılayacağız anlaşılan![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Hun İmparatoru ATİLLA
Oynama şıkıdım şıkıdım
Gız bu neyin cakası
Gel bağan essahdan essahdan....
Beğenmedim oyununu
http://www.duygu.tv/index.php?page=v...&vid_id=132340
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
veriler berbat
pala veriyle gömüp tekrar yukarı yaptı terbiyesiz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri