ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Sazan uzun zamandır, (neredeyse 1 yıldır) yapmadığı bir şey yapar.
Sistem portföylerindeki shortların miktarını yarıya indirir (875-925 aralığında short kapatır)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yok patron..oyuncak olsa yüz ifadesi değişir mi yaw.. bak arkasındna ağır konuşuyosaun adamın...depkisi sert olmasın sonra... bu arada aklımabir fıkra geldi..
YAvru kutup ayısı düşünceli bir vaziyette annesine gelmiş sormuş "anne ben sizin oğlunuzum dimi".....annesi "tabiki yavrucum" demiş..ufaklık oflayıp puflayıp 15 dakıka dolanış, yine gelmiş annesine aynı soruyu sormuş..anne bu sefer hafif kızgın bir sesle "tabiki yavurum nerden ıkarıyosun böyle tuhaf sorular" demiş..bizim kerata yine biraz dolanmış ve annesine yine aynı soruyu sormuş..artık annenin iyice tepesi atmış ve sağlam bir fırça kaymış... bizimki de yüksek bir sesle "la madem kutup ayısıyım niye üşüyorum **" demiş
birde horozla aslan'ın hikayesi var..o VOB a daha uygun ama onu başka zaman anlatayım..
BANGA mühim
hafif bir korku tedirginlik oldu arturun yüzünde ..çaktırmamaya çalışıyor ama tırsıyor bence ...vay artur vay ... hehhehee![]()
2013,00
way**..57025 fiat..
BANGA mühim
Walla patronaj..ben bir gramtanıyosam
arthur u..bu laflarına fena içleniyordur..yazıyordur bir kenara..telafisi olmayabilr ptronaj..bilemiyorum
BANGA mühim
ştşbt
BANGA mühim
ne bu ya nerden cıktın sen yaben bukadar vicdansız adam deelim ya
yarın gitçem intahar etcem yua... gerçekten sinirlendim şindi gayri yua.... adama bak ... nerden buldunuz bunu yua
ŞOKŞOK ŞOK fxci ÇILDIRDI TIKLAYIN İZLEYİN
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri