alacaklarmı ne
alacaklarmı ne
BANGA mühim
tekrar say selçuklu.. bu dalga 3 ün 2 si.. 3.3 geleceekkkkk![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yaw dostlar ciddi söylüyorum şimdi elimde long'larla bekliyorum ama düşse stop'um çalışşa zerre kadar üzülmiycem. Hemen short'da dönerim, yeter ki hareket etsin. Bu ne uyuzluktur yaw...
Düşemeyen piyasa çıkar kuralına göre çıkması lazım. Ama çıkamıyor da. Demek ki çıkamayan piyasa düşer kuralına göre düşmesi lazım. Ama düşmüyor. Yatay gidiyor. Uzun süre yatay giden piyasa çıkmalı ya da düşmeli kuralına göre de çıkması ya da düşmesi lazım. Ama yukarıda saydığım kurallar nedeniyle onu da yapamıyor. Bence az sonra el frenini çekip olduğu yerde duracak...![]()
Şimdi Şekil A'da görüldüğü gibi FDOW az önce destek kırdı tepe taklak gidiyor. Şimdi eski ben olsa deliler gibi VOB'u short'lardım, ama yok artık o eski ben... İçimdeki çocuğu öldürdüler...![]()
Seans açılana kadar böyle devam eder, en iyisi ben bi önceki pozisyondan kalan kârımı sayayım vakit geçer.
Burada yaptığım yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yaptığım yorumlar ve tavsiyeler size uymayabilir, yatırımlarınız mundar olabilir.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri