Ahada selçuklu bosaja moral..günlük graf kraşienseync diyecekken, selçuklu patron longa dönmüş..way **..üwww
![]()
Ahada selçuklu bosaja moral..günlük graf kraşienseync diyecekken, selçuklu patron longa dönmüş..way **..üwww
![]()
73,350yi geçerse...ki 73.500 görmesi için geçmesi gerek...
kısacı arkadaşlar dikkatli olmalıdır...aşağı tekrar gelişi zor olacaktır...
kırmızıların olduğu bugün açığız ama yarın biz tatiliz, alem açık.
pazartesi abidik bi fdow çıkarsa karşımıza, herkese rabbit effect yaparlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
1) Aha işte burda ayrışıyoruk. Anlık sinyal vermek can yakma riski ve vicdan azabı potansiyeli taşır...O yüzden anlık graf vermem...gaza gelmemeyi becerebildiğim zamanlar dabeke
2) Sİstem perfomrns topiğine her ay sonu sonuçları yapıştırıyorduk. Krşılaştıralım gazlanalım deyu..O da bir iyilikti amma sana 3 defa mesaj şıftırttım yapıştırmadın..yok sana performans grafı felam
glu glu glu
(Lem dün sabah ne yazdım baksana..3 ay MS topiğinde band olayını açıklamıştım..Sistem senin ergen dediğin sinyalden bu yana satta.....Ahada nedenlerden biri bu; bir yiğit oğlan çıkar, ordaki oklara bakar ve sadece sistem budur deyu uyarsa hem kendini yakar hem beni...)...
Unli abi,
Paket taaaaam mı ?
En az 3 HİSSE...
hayır sistemin ergen dediğim zamandan bevri satta değil
Benim erken dediim sinyal 1 numerolu sinyaldı sonra 2 numerolu sinyalde gapa gapıldı sonrasını merakh edeyorum gayri üvv
yuaw nassı olsa sistemine uymuyon uysan böyle deşmezdim konuyu
kızmıyon deemi takılıyorum vella
1
2
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
piuvvv apsd +5000 .. zabahki yorumda bunu yapar dididik amma 74 k seviyesine yükselerek yapar didiydik. 73 k ortalama ile yaptı.. ula var bi hınzırlık ama hadi hayırlısı..
UCUZ MU MALLANIYO , EXTRA KISA MI ACIYO ÇÖZEMEDİM BEN ONUUUUUUUUU ÇÖZEMEDİM BEN ONUUUUUU![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
€/JPY, 25 pip TP yapıldı.
az bi geri gel bakam.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri