ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
mental ve sibop son durum..
saat kapanışı geldi haziran vedeye gecmeseydim vade sonu oldugu için yalancı sinyalle 800 pıvan çarpılacaktım çünkü 73525den al veren nisan vade sibobu 72725 yeresinden sata dondu
bir vade sonu canlı uygulamasını daha yaşamış olduk gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
700 flat ve deneysel longşayne .. çok yakın istop...
2013,00
şimdi şöyle bi grafiklere baktım...
hareket son derece senkronize olmuş.
petrol, altın, fdow, majör pariteler ve vobbie.
herşey aynı anda. sebebe girmiyorum. yok obama konuşmuş yok şu şuna şöyle demiş yok yunan ölmüş gömeni yokmuş vs. vs...
bunların hepsi sudan bahaneler...geçiniz bunları. sermaye (pela) ne yapıyor onu anlamaya çalışmak gerek...
her zamanki gibi iki ihtimal var.
1-dünyanın en büyük silkelemesi.
2-dönüş...
hangi durum olursa olsun, "evet yanılmışım, diğeriymiş" demeyi kendinize yedirememezlik etmeyin.
yoksa portföyleri eritirsiniz...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
825 ort flat... 775 kısa ...
2013,00
650 altı düşüşü konfirme eder bence tahminim .. 650 kırılmadan rahat olamam şahsen .. üvvv
2013,00
Üstteki sarı alttaki açık mavinin altına inerse kraşieynseync..deepen küskü on the way
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri