dow 15450 de bu 88700 de
dow 16.000olsa bu nerde olur dow 8000 e düşse bu nerde olur ?
buradan çift tepe için yükselecek gibi duruyor.
Tutgu başgan,
Onca graf ve indik içindne bir nunu bunu yakalayabildim..5 dklık da sat vermiş... annadığım kadarıyla ayu cephesinde sadece ikimiz varız...yada konuşan sadece ikimiz varız... motivasyon babında cephede vuruşan şort goçyiğitlere hediyem olsun... Motto: "Last Şort Skuiz"
BANGA mühim
+2650 oldu..kaç gündür aynı şeyi yapıyor...belliki sıkı poz ayarlıyor..
bugünün kapanışını bilmiyoruz ama ilk 3 güne bakarsak şort topluyor demek %51...ama endeksin düştüğü seviye itibariye bakarsak long toplama ihtimali yüksek...bugün belli olur artık..her ne olursa olsun, önümüzdeki 1 belki 2 hafta içinde bir vakit, fiyat burdan 1 kontrat buhar mesafesi kadar uzakta olacak bence..bakalım ne tarafı buhar yapacak
BANGA mühim
İki ayrı yere sipariş geçtim iki ayrı olasılığa karşı ve saat 17:45 e kadar iptal opsiyonlu olarak..
1) Bayrakçıya 10 adet ayu flaması (von düşerse)
2) Helvacıya 100 porsiyon irmik helvası (vob çıkar şortlarımız geberirse, cenaze merasimi sonrası eşe dosta dağıtmak içün)
BANGA mühim
87 lere gözü dikti altına kayarsa hala 84 lere gidebilir![]()
günün arz ettiği öneme binaen avatar update..Şanı büyük Osman Paşa Plevneden çıkmam diyor...
BANGA mühim
buralarda biraz testere yapabilir.
USDTRY ve TAHVIL boğaları da safları terk etmiyor patron... Sonuç ne olursa olsun tarihe geçecek bir direniş olacak..
Safı terk etmemiş az sayıda VOB Ayuları+USDTRY Boğaları+TAHVIL Boğaları+Femen+Mr. Spak + İmitated Osman Paşa......
heheeh..üwww...gorkuyorum...gözlerimde, kalbimde yeşermesine izin vermediğim gorkuyu görüyorum..88750 olmuş yine **
BANGA mühim
Bollinger abi yavaş yavaş harp meydanına geliyor...Tarafı belli değil...
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri